Συνάντηση διαπιστευμένων μελών - επαγγελματιών του www.noesi.gr (Ιούνιος 2016) - RVSP

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Καλά νέα!

Οργανώνουμε τη συνάντηση διαπιστευμένων μελών NOESI.gr :)

Όπως ίσως γνωρίζετε, διαπιστευμένα είναι τα μέλη που συμμετέχουν στον Οδηγό PRO και το Δίκτυο SPECIALS επαγγελματιών του www.noesi.gr.

Λογότυπο Drupal / www.noesi.grΗ συνάντηση προγραμματίζεται για το τέλος Ιουνίου, με θέματα την αρχική γνωριμία και δικτύωση των μελών και μία συζήτηση για το πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των γονέων του NOESI.gr που αναζητούν ιδιώτες για συνεργασία σε ατομικά ή ομαδικά προγράμματα.

Αχ, αυτά τα ατομικά προγράμματα. Αχ αυτή η κοινωνική ένταξη :)


Οι δικές μας πινέζες "κλωσούν" συνοδοιπόρους. Συνάντηση διαπιστευμένων μελών! Μάθετε περισσότερα...
Συνάντηση διαπιστευμένων μελών - επαγγελματιών του www.noesi.gr (Ιούνιος 2016) - RVSP.

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες.

  • Μπορείτε να έρθετε ντυμένοι όπως επιθυμείτε, όμως μην έρθετε τελείως φαγωμένοι. Θα έχουμε αναψυκτικά, ζεστά / κρύα ροφήματα και κάποια "καναπεδάκια" διαθέσιμα.

  • Η χρήση κινητού τηλεφώνου δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Επίσης, στην αίθουσα απαγορεύεται το κάπνισμα.

  • Στο χώρο υπάρχει προαύλιος χώρος, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτάκτως είτε για κάπνισμα ή για κάποιο επείγον τηλεφώνημα.

  • Η λίστα των συμμετοχών θα είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας www.noesi.gr/pro με την ένδειξη (*) στο όνομα κάθε μέλους που θα παρευρεθεί.

  • Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της συνάντησης, θα σας ενημερώσουμε μέσω αυτής της ιστοσελίδας με περισσότερες πληροφορίες. 

  • Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Οδηγού επαγγελματιών PRO και τα μέλη του Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS που είχαν εγγραφεί πριν τις 10/06/2016.

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά :)

Υ.Γ.

RVSP - Η ένδειξη "RVSP" σε μία εκδήλωση σημαίνει στα γαλλικά "répondez s'il vous plaît" ή στα αγγλικά "please respond" που σημαίνει ότι, αν λάβετε πρόσκληση, πρέπει να απαντήσετε σε αυτήν την πρόσκληση προκειμένου να συμμετέχετε στη συνάντηση των διαπιστευμένων μελών noesi.gr :)

Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη συνάντηση μέσω της ιστοσελίδας [www.noesi.gr/contact].

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.