Πώς μπορώ να συνδράμω το NOESI.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Το NOESI.gr είναι ένας οικονομικά βιώσιμος οργανισμός, που αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως επίσης σε Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία και Συλλόγους Γονέων ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Βλέπετε θετικά τη συμβολή του NOESI.gr; Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια με τη διάθεση ενός χρηματικού ποσού, γραμματοσήμων, χρόνου ομιλίας. Διαβάστε πώς παρακάτω.

Το 2014-2015 αναλάβαμε πρεσβευτές και συντονιστές για όλη την Ελλάδα στο "Άναψε Μπλε Φως για τον Αυτισμό". Οργανώσαμε τα παιδικά πάρτι "Party μου, σου, του..." στην Αττική και τους παιδότοπους σε τέσσερις γειτονιές "Οι φίλοι μου με παίζουν" στη Χίο. Υποστηρίξαμε αφιλοκερδώς το casting στην ταινία "Πυρετός" της Ν. Σπετσιώτη.

Συνεχίζουμε και φέτος!

 1. Μετά τα παιδικά πάρτι "Έρχονται τα "Παιδιά, κουμπιά!" (παιδότοποι).

 2. Προγραμματίζουμε "...Live Nousletter" (μικρές ημερίδες) με ελεύθερη είσοδο.

 3. Συνεχίζουμε τη δωρεάν διάθεση του CD-ROM "Alexis".

 4. Ξεκινήσαμε φέτος τη δωρεάν διάθεση ​ του "Οδηγού υπηρεσιών".

ANANOESI ®

[1] Στείλτε χρήματα online.

Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" παρακάτω για να κάνετε τη δωρεά σας.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal. (*) Η μεταφορά από λογαριασμό Paypal σε PayPal είναι δωρεάν. Η μεταφορά από χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό έχει προμήθεια 3,4% επί του ποσού της δωρεάς και 0,35€ ως πάγια χρέωση των τραπεζών. Εναλλακτικά, καταθέστε τη δωρεάν μέσω ALPHA BANK.

[2] Καταθέστε χρήματα.

Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω ALPHA BANK. Επικοινωνήσετε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή της δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

[3] Δωρίστε χρόνο ομιλίας.

Για να στηρίξετε την επικοινωνία του NOESI.gr με όλους, επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας 5€, 10€, 20€ στα νούμερα:

 1. WIND F2G   6907643701 και 702
 2. WIND F2G   6907643658 και 659
 3. COSMOTE   6944987319

[4] Στείλετε γραμματόσημα.

Αγοράσετε γραμματόσημα αξίας 10 ευρώ από τα ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr, Μιστράλ 4, Τ.Κ. 154 51, Ν. Ψυχικό Αττικής.

Ευχαριστίες!

Ευχαριστούμε θερμά τη ‪‎GiochiPreziosi‬ Hellas για τη δωρεά της με ένα σωρό ...κουτιά, ώστε και το 2016 να φροντίσουμε οι μικροί θησαυροί της να πιάσουν τόπο ...εννοείται στα χέρια των μεγάλων θησαυρών του www.noesi.gr όοοοοολα τα παιδιά!

 • Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη μέσω PayPal τους εξής:   Elini Christodoulou (20€)3  Dimitris Stenos (20€)3  Ioanis Nikolaidis (50€)2  Stefano Siopka (50€)1  Eleni Tsangouri (150€)1.
  1(04/2015) 2(11/2015) 3(12/2015)
 • Ευχαριστούμε θερμά τον Σταύρο Τερζάκη από τον Παπάγο, για τη δωρεά 200€, με αφορμή τις πληροφορίες που βρήκε στους Οδηγούς του NOESI.gr. Είναι στα άμεσα σχέδιά μας, να οργανώσουμε σε ειδικές ηλεκτρονικές και έντυπες εκδόσεις του Οδηγούς, όπως η αναλυτική έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών, ώστε να φτάνουν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, δωρεάν για όσους τους χρειάζονται.
  (02/2015)
 • Ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας Ε.Δ. (θα παραμείνει ανώνυμο) για τη δωρεά 300€. Αλλάξατε τον τρόπο που κυκλοφορεί ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr!
  (09/2014)
 • Ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας Δ.Κ. (θα παραμείνει ανώνυμο) για τη δωρεά 250€. Η δωρεάν θα αξιοποιηθεί στους παιδότοπους "Παιδιά, κουμπιά!". Σας περιμένουμε από κοντά την άνοιξη!
  (07/2014)

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;
 
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας στο παρακάτω πεδίο.
Δείτε παλιά ...Nousletter!