Συνεδρίες / Συναντήσεις για άτομα με Σύνδρομο Άσπεργκερ

Εικόνα Vaggelis Accountant1980

Διάβασα το άρθρο με τίτλο Ψυχικές διαταραχές σε ενήλικες με σύνδρομο Άσπεργκερ / Αυτισμό Υψηλής Λειτουργικότητας και ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το σύνδρομο Άσπεργκερ. Είμαι 37 ετών και έχω διαγνωστεί με σύνδρομο Άσπεργκερ ελαφράς μορφής. Γίνονται κάποιες συνεδρίες/ συναντήσεις με άτομα που έχουν σύνδρομο Άσπεργκερ πραγματικό σας ευχαριστώ.

Ανθρώπινες σχέσεις - Σύνδρομο Άσπεργκερ

Εικόνα Vaggelis Accountant1980

Ειμαι 37 ετων. Εχω το συνδρομο Ασπεργκερ σε ελαφρα μορφη. Το διαπιστωσα ιδιαιτερα τα τελευταια δυο χρονια που μου συνεβη ενα πολυ ασχημο γεγονος στη ζωη μου. Υποφερω στις κοινωνικες μου δραστηριοτητες περισσοτερο απο ποτε. Δε μπορω ευκολα να κανω παρεα. Αναζητω γνωριμια για παρεα και ο,τι προκυψει, με μια καλη κοπελα εμφανισιμη που να εχει κι εκεινη το συνδρομο Ασπεργκερ σε ελαφρα μορφη.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.