Έκοψαν το επίδομα στη μητέρα μου αλλά μας είπαν ότι δεν έπρεπε να είχε περάσει Επιτροπή

Εικόνα Αδαμαντία Μπαμπαρούση

Έχω την μητέρα μου πάσχει απο χρονια ανίατη και μη αναστρεψιμη ασθένεια στην οποια εχει παραπαρεση. Έχει περάσει επιτροπες 5 φορες στην οποια τελευταια της κατεβασαν το ποσοστο αναπηριας απο 80 σε 67% και της εκοψαν και το επιδομα παραπληγιας το οποιο επαιρνε απο την αρχη. Καναμε ενσταση αλλα το αποτελεσμα παλι ιδιο. Οταν πηγε στο ΙΚΑ για να παρει τα χαρτια της αποφασης, της εδωσαν ενα χαρτι που την εβγαζε σε συνταξη αοριστου με 80% αναπηρία και δεν συμπεριλαβαν καθόλου την τελευταια επιτροπη. Μας ειπαν ότι δεν έπρεπε να ξαναπεράσει και ότι απο το 2014 μπορουσε να βγει.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.