ΑμεA στο "Πλανητάριο" στις 30/12 γύρω στις 12:30 με 13:30

Εικόνα Μαριαλεξ

Καλημέρα και χρονια πολλα, εύχομαι ο καινουριος χρονος να ειναι γενναιδωρος μαζι μας.Θα παρακαλουσα εαν καποιος γνωριζει ποιο ειδικο σχολειο η κεντρο ή ακομη και Συλλογος ειχε κανει ομαδα με ΑμεΑ παιδια και ειχαν επισκεφτεί το πλανητάριο στις 30/12/2014 γυρω στις 13:30, να μου στειλει ενα E-mail μεσα απο την φορμα επικοινωνιας του NOESI.gr. Σας ευχαριστω εκ των προτερων....

Σημ. από το NOESI.gr: Είναι σημαντικό να βρούμε τον φορέα που επισκέφτηκε το "Πλανητάριο" στις 30/12. Η Δ/νση του "Πλανητάριο" φαίνεται ότι ενδεχομένως δεν γνώριζε για την επίσκεψη.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.