Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας

Εικόνα Anastasia Kap.

Μόλις έλαβα την Γνωστοποίηση. Το παιδί έχει διάγνωση ΔΑΔ Αυτισμός και έγραψαν: "Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, 67% για 3 χρόνια". Η προηγούμενη γνωμάτευση της Πρωτοβάθμιας έγραφε "67% και άνω". Αυτό το "67%" σημαίνει μήπως ότι δεν παίρνουμε το επίδομα???

Θα τρελαθώ, παρακαλώ, όποιος ξέρει να μου πει.

4 ψυχοθεραπείες ενηλίκου

Εικόνα Anastasia Kap.

Καλημέρα σας!! Παρακαλώ γνωρίζετε αν μπορεί να γράψει 4 ψυχοθεραπείες το μήνα, Νευρολόγος εκτός από Ψυχίατρο???

Τι γίνεται με τα εμβόλια???

Εικόνα Anastasia Kap.
Όταν μας ρωτούσαν πότε εντοπισαμε την αλλαγή του γιού μας, εμείς την τοποθετούσαμς χρονικά από 8-3 έως και 20-3-2010. Τώρα που είναι οι μέρες να κάνουμε το ΜΜR ανακαλύψαμε έκπληκτοι ότι είχε κάνει την 1η δόση στις 4-3-2010. Έχουμε τρελλαθεί!!!! Τι γίνεται με τα εμβόλια???

Αυτισμός και διατροφή

Εικόνα Anastasia Kap.

Καλημέρα σας! Ο Ρωμανός είναι 3,5 ετών και μέχρι πριν 2-3 μήνες έτρωγε μόνο μπισκότα, ψωμί, φέτα, τόστ με τυρί και γαλοπούλα, τυρόπιττα, πορτοκαλάδα, γιαούρτι. Τότε μου φαίνονταν πολύ λίγα... σήμερα όμως ο Ρωμανός σταδιακά έφτασε να πίνει μόνο το γάλα του και να τρώει μπισκότα, ίσως και μισό τόστ... δεν δοκιμάζει τίποτα. Ο,τιδήποτε καινούργιο το κοιτάζει γύρω γύρω και το διώχνει μακρυά... χρειάζομαι την βοήθειά σας!!! Παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να μου πει τι να κάνουμε!!

Οπτική αμυντικότητα στο φάσμα

Εικόνα Anastasia Kap.
Καλημέρα σας!!! Έχω ένα αγόρι 3,5 στο φάσμα. Τρώει πολύ λίγες τροφές, κυρίως γαλακτοκομικά και ψωμί, μπισκότα. Πριν φάει οτιδήποτε το κοιτάζει γύρω γύρω, αν του αρέσει θα το δοκιμάσει, σύνηθως αρνείται να δοκιμάσει οτιδήποτε. Μου κάνει εντύπωση που έχει αυτό που λένε οπτική αμυντικότητα!!! Πώς μπορώ να τον βοηθήσω να το ξεπερνάει??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.