Νεκτάριος, πέντε συνεχόμενα χριστούγεννα μετά ....

Εικόνα Angela Papastavrou

Πέντε χριστούγεννα μετά που πρωτομίλησε, μετά την πρώτη εκχυση βλαστοκυττάρων, μετά την πρώτη του πρόταση, στην τέταρτη του θεατρική παράσταση, του συλλόγου μας, "Αγάπη & Ελπίδα", σας παρουσιάζει τον εαυτό του στον ρόλο του τρυποκάρυδου οπου ζητάει, πεντακάθαρα πλέον, τα καρύδια απο τον κόμη μελομακάρονο και τον φον κουραμπιέ για να τους περασει απεναντι πανω στα φτερά του.

Νεκτάριος, τρίτη συνεχόμενη χρονιά που σας εύχεται Χρόνια Πολλά [βίντεο]

Εικόνα Angela Papastavrou

Φέτος θα σας δείξω το τρίτο βίντεο με την εξέλιξη του δεκάχρονου πια Νεκτάριου με βιντεάκι παλι απο την χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας "Αγάπη και Ελπίδα". Ετσι εδώ έχουμε ένα μικρό απόσπασμα από την χτεσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή με ένα θεατρικό την γνωστή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία με τον τσιγγούνη γέρο Σκρουτζ.

Ο Νεκτάριος, δεύτερο χρόνο φέτος που μιλά, σας εύχεται Χρόνια Πολλά [βίντεο]

Εικόνα Angela Papastavrou

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας "Αγάπη & Ελπίδα" με το καθιερωμένο θεατρικό.

Κοντεύουμε δύο χρόνια μετά...

Εικόνα Angela Papastavrou
Πως περνάει ο καιρός!!! Είμαστε σχεδόν στα δύο χρόνια μετά, που άρθρωσε την πρώτη του λέξη σε ηλικία 8 ετών!!! Είναι ένα θαύμα, θαύμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ναι ο Θεός και η ελπίδα δεν μας ξέχασαν, οι αγωνίες μας, οι προσδοκίες μας όλα γίνανε αλήθεια, το όνειρο έγινε αλήθεια.

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο μας λέγεται Νεκτάριος [βίντεο]

Εικόνα Angela Papastavrou

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο, μας το έφερε το παιδί μας εχτές το απόγευμα στην χριστουγεννιατικη γιορτή του συλλόγου μας. Για την ακρίβεια μόλις τελείωσε η γιορτή... Ο Νεκτάριος ανέβηκε στην σκηνή, πήρε το μικρόφωνο από το πάτωμα και τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Τι το φοβερό; Αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα παιδάκι που μόλις πριν εννέα μήνες ξεκίνησε δειλά - δειλά να μιλάει , νομίζω ότι είναι κατόρθωμα. Μπράβο του... Χίλια μπράβο, που κάθε μέρα προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί και εκείνος να καταφέρει και να εκπληρώσει τα όνειρά του στη ζωή, όπως κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας του.

3 Δεκέμβρη: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Εικόνα Angela Papastavrou
ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ... ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ Σ΄ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΓΩ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΕΣΥ; ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Βάρβαρο το ειδικό τέλος ακινήτων για τα Άτομα με Αναπηρία

Εικόνα Angela Papastavrou
Προσοχή γονείς, το 67% και άνω αναπηρίας πιστοποιημένης που έχουν τα παιδιά μας με αυτισμό, με βαριά νοητική υστέρηση, με σύνδρομο DOWN και λοιπά, δεν τα θεωρεί το κράτος και η εφορία για αναπηρία!!!

Ημερίδα: "ΑμεΑ και νέες τεχνολογίες"

Εικόνα Angela Papastavrou
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή για το κοινό Εκδήλωση - Ημερίδα, με θέμα: "ΑΜΕΑ και Νέες Τεχνολογίες: Κοινωνική Ενσωμάτωση των ΑΜΕΑ με την Υποστήριξη των Σύγχρονων Μέσων Δικτύωσης και Επικοινωνίας και των Νέων Τεχνολογίων".

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.