Ανοξική εγκεφαλοπάθεια

Εικόνα Αννα Ροδοπουλου

Επιστρέφουμε Ελλάδα με τον 4 χρονών γιο μας που η έλλειψη οξυγόνου πριν απο 2 μήνες του στέρησε τη δυνατότητα να κάνει όλα όσα έκανε ως τη στιγμή εκείνη... Ένα απόλυτα φυσιολογικό παιδάκι έχει μείνει κατάσταση ελάχιστης επαφής με το περιβάλλον, σπαστική παράλυση, δυσφαγια, εχασε 5 κιλα... Θελουμε πληροφορίες για το πού να απευθυνθουμε στην Αθήνα. Χρειαζομαστε βοηθεια. Έστω και ψυχολογική υποστήριξη...

Σχόλια

Καλησπέρα!!!

Εικόνα didyma1103

Εγώ φίλη μου Άννα έχω απλά ακουστά ότι εδώ στην Ελλάδα έχει κορυφαίους νευροχειρούργους αλλά δεν ξέρω συγκεκριμένα ονόματα, απλά είχα διαβάσει ένα άρθρο σχετικό στην εφημερίδα και μάλιστα μου έκανε εντύπωση πόσο μπροστά είμαστε! Έρχονται γιατροί από το εξωτερικό και εκπαιδεύονται εδώ!  Αυτό θυμάμαι μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση! Αν μάθω κάτι περισσότερο θα σου ξαναγράψω ..... Δεν ξέρω από ποια χώρα έρχεσαι και τι σου είπαν εκεί οι γιατροί αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μικρούλη σου!!!!  

like0

Άννα, εύχομαι όλα να πάνε καλά...

Εικόνα Ελένη

Άννα, δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ζήτησες, καθώς δεν ξέρω καθόλου που θα πρέπει να απευθυνθείς. Υποθέτω ότι θα έκανα αυτό που μάλλον έκανες κι εσύ, να απευθυνθείς σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και να ζητήσεις από και να σε καθοθηγήσουν σχετικά με τις ειδικότητες των γιατρών που χρειάζεσαι, καθώς και να ψάξεις για παρόμοιες περιπτώσεις.

Σου γράφω μόνο για να σου πω ότι εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, να πάνε όλα καλά με το μικρό σας.

Φιλικά,
Ελένη

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.