Απόφαση ΚΕΠΑ δεν αναφερει ικανός για εργασία

Εικόνα Eirini

Καλημερα σας.Μολις παραλαβαμε την αποφαση σναπηριας μας. Αποκλειστικά για τον νομο 2643/1998 (Για την απασχοληση των ΑμεΑ). Η πάθηση κρίνεται χρόνια με συνολικό ποσοστό αναπηρίας 80%. Προβληματηστικα γιατι δεν αναφερει ικανός για εργασία, δεδομενου οτι το ποσοστο ειναι πανω απο 67. Μου απαντησαν στα ΚΕΠΑ οτι η ανικανοτητα δε παει με το ποσοστο. Οταν ο ιατρος, και μονο τοτε, κρινει οτι ο ΑμεΑ ειναι ανίκανος για βιοποριστικό επάγγελμα τοτε μονο το αναφερει. Ειδαλλως, η αποφαση μπορει να χρησιμοποιηθει για απασχοληση, αλλωστε για τον 2643 την πηραμε.

Εχει καποιος παρομοια αποφαση απο ΚΕΠΑ στην οποια να αναφερεται επιπλεον η φραση ικανός για εργασία; 

Δε θα εχουμε οντως θεμα; Και, αν εχουμε, ποια η διαδικασια για να ζητησουμε να αναφερεται. Αν και στα ΚΕΠΑ μας ειπαν οτι η ανικανοτητα για εργασια υφίσταται μόνο όταν αναφερεται.

Σας ευχαριστω πολυ.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.