Αρχίσαμε σήμερα το Neuroprotek

Εικόνα Βικτώρια

Αφού μπήκαμε στην κλινική δοκιμή του Φρανσίς (τελευταίοι και καταιδρωμένοι) και έγινε η αιμοληψία στο σπίτιμας!!! Αρχίσαμε σήμερα το Neuroprotek. Επειδή δεν έχει πάρει κανένα χάπι μέχρι τώρα το άνοιξα, άνοιξα και μία γαλακτοφέτα και άπλωσα το περιεχόμενο σε αυτή, το ξαναέκλεισα και του το έδωσα. Για να δούμε!!!

Σχόλια

Καλή επιτυχία

Εικόνα Angela Papastavrou
Καλή επιτυχία σας εύχομαι ολόψυχα. Την καταλαβαίνω την αγωνία σας την περάσαμε και εμείς πρόπερσυ. Μακάρι και αυτό το πείραμα να στεφτεί με επιτυχία οπως και τα βλαστοκύτταρα που κάναμε εμείς και εστω και μερικά παιδιά να καλυτερέψουνε, σας το εύχομαι ολόψυχα .
like0

Ευχαριστώ

Εικόνα Βικτώρια
Αγγέλα δεν σε ξέρω αλλα παρακολουθώ με αγωνία και χαρά μαζι τα επιτευγματα του γιου σου. Εχω μερικές απορίες για το τολμημα που εκανες και αν θες τα συζητάμε κατ ιδίαν είτε με mail είτε τηλ το δικό μου είναι vkaim@civil.duth.gr Ξερω πως ο χρόνος σου είναι πολυτιμος και δεν θα παρεξηγηθω αν δεν απαντήσεις ΦΙΛΙΑ
like2

Αρχίσαμε κι μεις το Neuroprotek

Εικόνα Nonota21
Αγαπητή Βικτωρια, ξεκινήσαμε κι εμείς το φάρμακο πριν από 15 μέρες. Έξω από την κλινική δοκιμή του Φρανσίς όμως γιατί όπως μας είπε το Φθινόπωρο θα ξεκινήσει νέα ομάδα. Έτσι το παραγγείλαμε από Αμερική με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού. Η απορία μου είναι ότι δε μας μίλησε για εξετάσεις αίματος. Θα μπορούσες να μου πεις τι ακριβώς κάνατε και γιατί;
like0

Αιματολογικές εξετάσεις (για το Neuroprotek)

Εικόνα Βικτώρια
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩς ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ (40 ΠΕΡΙΠΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑς Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΑΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΠΑΝ).
like0

Συνεχίζουμε το Neuroprotek (σε λίγο τελειώνει η κλινική δοκιμή)

Εικόνα Βικτώρια
Σε 1,5 μήνα η κλινική δοκιμή τελειώνει, ο Γίωργος μας δείχνει σημαντικές προοδους όμως δεν ξερουμε που οφείλονται (στο συμπλήρωμα ή στην καταπληκτική παιδαγωγό που βρήκαμε από το NOESI.gr). Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε πάρει απάντηση για τα αιματολογικά (και μαλλον ουτε προκειται)και φοβομαστε να το σταματήσουμε επίσης δεν ξέρουμε πόσο καιρο πρέπει να το συνεχίσουμε και σε τι δοσολογία ουτε ποιό είναι το κριτήριο που θα μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε με αυτο. Εν ολίγης Θα το παίρνει σε όλη του την ζωή; Απαντήσεις δεν παίρνουμε. Δεν ξέρουν; Δεν θα μάθουν; Και αν μάθουν θα μας πουν;
like0

Καλά όλα τα άλλα, αλλά καλύτεροι οι άνθρωποι!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Πολύ θα θέλαμε να ακούσουμε και ένα όνομα! "Nice to put a name to face" που λένε οι Άγγλοι! Το δίκτυο επαγγελματιών του NOESI.gr είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για όλους τους γονείς και οι αναφορές αυτές μας βοηθούν να βρίσκουμε τα δυνατά σημεία των θεραπευτών. Αν δεν έχετε αντίρρηση, θα θέλαμε να μας στείλετε το όνομα (και να μας πείτε και άλλα αν θέλετε) για την ειδική παιδαγωγό, στέλνοντας ένα E-mail προς το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact (που θα μείνει εμπιστευτικό) αν δεν θέλετε να γράψετε δημόσια.
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.