Αθλητικές δραστηριότητες για έφηβο με νοητική υστέρηση

Εικόνα kv
Γνωρίζει κανείς να μου προτείνει αθλητικές δραστηριότητες για έναν έφηβο με νοητική υστέρηση; Θα μας ενδιέφερε κάποια ομάδα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου σε Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Μαρούσι.

Σχόλια

Ιππασία?

Εικόνα ΕΛΕΘΙΠ
Στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, ξεκίνησαν από 1η Ιανουαρίου μαθήματα ιππασίας για άτομα με αναπηρίες από την Ελληνική Εταιρία Θεραπευτικής Ιππασίας. Πρόσφατα είχαν διοργανωθεί και αγώνες ιππασίας ειδικού τύπου. Για πληροφορίες, www.elethip.gr, facebook elethip, tel. 210 66 28 361.
like2

SPECIAL OLYMPICS HELLAS

Εικόνα Κατερίνα Δαρδαγιαννοπούλου
Καλημέρα... γιατί δεν απευθύνεστε στα SPECIAL OLYMPICS HELLAS? Σίγουρα έχουν κάποιο πρόγραμμα που θα σας ταιριάζει.Εγώ έχω την λίστα με τις προπονήσεις γιατί πηγαίνει ο γιος μου.Αν θέλετε στείλτε μου το mail σας , για να σας την στείλω. Ευχαριστώ
like2

Ευχαρίστως, να παραθέσω αρκετές αθλητικές δραστηριότητες

Εικόνα Πολυχρόνης
Θα μπορούσα με χαρά να παραθέσω αρκετές αθλητικές δραστηριότητες (Καθηγητής Ειδικής Φυσικής Αγωγής-Ορθοσωματικής Θεραπευτικής Γυμναστικής), ωστόσο θα χρειαστούν αρκετές λεπτομέρειες για τον καθορισμό τους, όπως : Συγκεκριμένη Ηλικία Βαθμός Υστέρησης Ενδιαφέροντα Σωματότυπος κτλ... Αν θέλετε να επικοινωνήσετε: cmagkafas@gmail.com
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.