Autismeurope.org

Εικόνα Agrianitis
Αγαπητοί φίλοι του NOESI.gr καλή σας μέρα από την Ολλανδία. Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά υγεία, ευτυχία και πολύ υπομονή. Με μεγάλη μου χαρά βλέπω πως οι προσπάθειες που έχει κάνει ο Άγγελος και η συμβολή όλων των παλιών μελλών της κοινότητας του NOESI.gr δεν πάνε χαμένες, οι χρήστες αυτής της κοινότητας κάθε μέρα που περνά γίνονται περισσότεροι. Αυτό μου δίνει δύναμη και όρεξη να συμβάλω και εγώ με τον τρόπο μου αν καταλάβω πως μπορώ υπεύθυνα να απαντήσω στα ερωτήματα που θα χρειαστεί κάποιος φίλος αυτής της κοινότητας. Για τους νέους χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα εμένα και την οικογένεια μου έχω φτιάξει μια οικογενειακή ιστοσελίδα σε αυτή τη διεύθυνση με πολλές φωτογραφίες και σιγά-σιγά με χρήσιμες πληροφορίες. Ο παραπάνω ιστοχώρος είναι καθαρά προσωπικός και δεν έχει στόχο να προβάλει ή να διαφημίσει κάτι. Ψάχνοντας στο δυαδύκτιο για πληροφορίες σχετικές για τον αυτισμό ανακάλυψα έναν πολύ ενδιαφέροντα ιστοχώρο στην διεύθυνση Στις λεπτομέρειες του χώρου αυτού βρήκα μια παράκληση που καλεί τους ανθρώπους που έχουν στην οικογένειά τους άτομα ή γνωστούς με αυτισμό να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο. Ο στόχος αυτής της έρευνας είναι να προσδιοριστούν οι κίνδυνοι διάκρισης προς τα πρόσωπα με τις διαταραχές φάσματος αυτισμού στον τομέα της εκπαίδευσης. Οι απαντήσεις σας είναι σημαντικές γιατί θα συμβάλουν στην κατανόηση και την καταπολέμηση της διάκρισης προς τους ανθρώπους με διαταραχές φάσματος αυτισμού. Το ερωτηματολόγιο είναι στην διεύθυνση. Κάτι άλλο που μου τράβηξε την προσοχή και με εξόργισε ήταν στην παραπομπή των συνδέσεων αυτού του χώρου στην παρακάτω σύνδεση απουσίαζαν οι ελληνικοί φορείς Παρακαλώ πολύ τον Κύριο Αγγελο αφού οι κρατικοί οργανισμοί απουσιαζουν να δεί αν μπορεί να βάλει την σύνδεση του ΝΟΕSI.gr. Με εκτίμηση Αγριανίτης Παναγιώτης

Σχόλια

AutismEurope και NOESI.gr

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Ευχαριστούμε για τα θερμά λόγια για το NOESI.gr, που όπως είμαι σίγουρος ότι πολλά από τα "τακτικά" πια μέλη μας ξέρουν, η επιτυχία του στηρίζεται στα ίδια τα μέλη του και στη δύναμη της ενημέρωσης που πηγάζει όχι μόνο μέσα από τα "Βιβλία του NOESI.gr" αλλά και από τα "βιολόγια"! Σχετικά με το παράπονό σας για το AutismEurope που δεν αναφέρει φορείς από την Ελλάδα, όπως διαβάζουμε στη σχετική σελίδα προϋποτίθεται η συμμετοχή των φορέων που αναφέρονται ως μέλη. Όπως είδαμε υπάρχει κόστος εγγραφής μέλους και ετήσια συνδρομή. Προφανώς αυτός είναι ο λόγος που αρκετοί φορείς από την Ελλάδα δεν έχουν "επιλέξει" να γίνουν μέλη του Autism Europe. Η σελίδα που αναφέρει παραθέτει τη λίστα των μελών του AutismEurope και δεν αποτεελεί απλά παράθεση συνδέσμων για ιστοτόπους, που συνδέονται με τον αυτισμό. Στο μεταξύ πάντως, θα εξετάσω την περίπτωση να εγγραφεί το NOESI.gr ως μέλος του AutismEurope. - agkou of noesi.gr :)
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.