Αναζητώ γονείς που ενδιαφέρονται για την προετοιμασία μιας στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης

Εικόνα Vera Chagipapa

Ειμαι μητέρα ενός 16χρονου αγοριού με αυτισμο και με απασχολει το μελλον του παιδιου μου. Ειναι καιρος που σκεφτομαι την δυνατοτητα μιας ΣΥΔ (Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης), που θα διαχειριζομαστε οι ιδιοι οι γονεις που εχουμε τα ωφελουμενα παιδια. Ψαχνοντας σε διαφορα site του εξωτερικου πληροφορηθηκα οτι η καταλληλοτερες ηλικιες ετσι ωστε το παιδι να μπορεσει να προσαρμοστει πιο ευκολα εξω απο το οικογενειακο περιβαλλον σε μια δομη οπως ειναι η συδ ειναι 17-25.

Αυτισμός και παιχνίδια διαδικτυακά

Εικόνα Vera Chagipapa

Καλημερα σας, εχω ενα αγορακι 13 ετων και προσφατα εξοικειωθηκε με τα παιχνιδια της APPLE, MATCH IT UP, SHORT IT OUT, FIRST GREEK, μεσω του iPad που εχουν στο σχολειο του. Εχει ενθουσιαστει πληρως... δυστυχως από ο,τι καταλαβα ειναι εφαρμογες μονο της συγκεκριμενης εταιριας και δεν μπορει ενα απλο τάμπλετ να τις παιξει. Ειμαι στην διαδικασια να επιλεξω καποιο ταμπλετ.

Υψηλή χοληστερίνη και κετογονική δίαιτα

Εικόνα Vera Chagipapa
θα ήθελα να με ενημερώσετε εαν ο δεκάχρονος γιος μου, που πασχει απο φαρμακανθεκτική επιληψία αλλά έχει και οικογενή υψηλή χοληστερίνη, ειναι κατάλληλος για να κανει τη διαιτα.

Αυτισμός - Επιληψία

Εικόνα Vera Chagipapa
Έχω ένα αγοράκι 8.5 χρονών με φαρμακανθεκτική επιληψία και αυτισμό πάει τα 4 τελευταία χρόνια στο "Περιβολάκι" αλλά δεν έχω δει βελτίωση.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.