Δωρεάν Συμβουλές για ΑμεΑ και οικονομικά αδύναμους

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα και μία κοινωνική προσφορά: "...Εφόσον έχω μείνει άνεργος κι έχω κάποιον χρόνο να διαθέσω τις γνώσεις μου, σκέφτηκα πως μπορώ να τις διαθέσω αφιλοκερδώς, προς όφελος των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας. Η κρίση είναι "μάστιγα" που αντιμετωπίζεται με την κοινωνική αλληλεγγύη..."

Δείτε τη σελίδα: www.logistis-amea.blogspot.gr

Πληροφορίες

Η Φωτό Μου
Υποστήριξη στην κοινωνική ανισότητα. Φίλοι μου γεια σας, όσοι είστε ΑμεΑ μπορεί να με θυμάστε από γνωστό φόρουμ σχετικό με την αναπηρία, το οποίο όμως έχει κλείσει από καιρό κι έτσι στερηθήκαμε τη δυνατότητα να ανταλλάσουμε απόψεις, με σκοπό την πλήρη ενημέρωση στα δικαιώματα μας και τις υποχρεώσεις μας με το κράτος. Όντας άνεργος κι επειδή με πολύ δυσκολία τα βγάζω πέρα οικονομικά, αφού δεν αποκτώ πια εισόδημα, έβαλα σκοπό να τσακίσω τη μιζέρια με το να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω καλά, - αφιλοκερδώς πάντα, εννοείται, - να στηρίξω τους συμπολίτες μου που μπορεί να συμπάσχουν περισσότερο από μένα. Έτσι, λέω να συμπεριλάβω και τους ανθρώπους που τους μαστίζει η φτώχεια. Δυτυχώς, ο χρόνος υποβολής των δηλώσεων μόλις τελείωσε, αλλά κι εγώ μόλις τώρα βρήκα τον χρόνο να επιστρέψω στην παλιά μου ενασχόληση με τα φορολογικά, ασφαλιστικά, προνοιακά κ.τ.λ. δικαιώματα των ΑμεΑ. Ό,τι απορίες έχετε, κυρίως για φορο-ασφαλιστικά θέματα, γενικά δικαιώματα, ακόμα και για εργασιακά, μπορείτε να τις γράψετε εδώ κι ελπίζω σε μια καλή αρχή για όλους μας. Δείτε: www.logistis-amea.blogspot.gr
Ανδρέας Μπαρδάκης

Σχόλια

Χίλια μπράβο!

Εικόνα Tinajazz

Τι να πω, παρα μονο ενα μεγαλο μπραβο στον κυριο Μπαρδακη, να ειναι παντα καλα, ειναι πολυ σημαντικο αλλα συναμα και σπανιο στις μερες μας να συναντας ανθρωπους με τετοιο μεγαλειο ψυχης...

like1

Ευχαριστώ

Εικόνα Ανδρέας Μπαρδάκης

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
Επίσης ευχαριστώ την ιστοσελίδα noesi.gr και το μέλος Agkou για την προώθηση του κοινωνικού σκοπού.

Aνδρέας Μπαρδάκης

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.