Εγκεφαλική παράλυση και σπασμοί

Εικόνα Gogoulaki

Η ιστορια μας εχει ως εξης:γεννησα διδυμα αγορια 25 εβδομαδων, για οσους ξερουν γνωριζουν πολυ καλα τι συνεπαγεται απο αυτο. Μειναμε 5 μηνες στη ΜΕΝΝ του "Ιασω" με πολλες επεμβασεις κυριως ο Δημητρης οπου οταν ηταν 4,5 μηνων (διορθωμενη ηλικια) ξεκινησαν βρεφικοι σπασμοι, συν του οτι ειχε και κινητικο προβλημα.

Η κατασταση του σημερα που ειναι 30 μηνων ειναι οτι ακομα δεν καθεται ουτε περπαταει, νοητικη στερηση δεν υπαρχει βλεματικη επαφη συν του οτι ακομα παλευουμε με τους σπασμούς, περνωντας ενα καλο κοκτειλ φαρμακων. Η παιδονευρολογος που τον παρακολουθει ειναι η κυρια Σκουτελη που μας εχει σταθει απο την πρωτη στιγμη και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. Το μελλον μας αβεβαιο δεν ξερουμε τι θα γινει εχουμε παρεμβαση με φυσικοθεραπειες εργοθεραπειες λογοθεραπειες και πρωιμη παρεμβαση απο το κεντρο ΑΜΥΜΩΝΗ που ασχολουνται με παιδακια που εχουν προβληματα ορασης!!!

Θα ηθελα αν υπαρχουν και αλλες μανουλες με παρομοια προβληματα να μου γραψουν!!!

Σχόλια

Κι εμένα ο γιος μου γεννήθηκε 630 γραμμάρια πριν 10,5 χρόνια

Εικόνα Efi Kerkyra

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10,5 ΧΡΟΝΙΑ 630 ΓΡ,  ΣΤΟ ΙΑΣΩ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΩΡΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ. ΟΜΩΣ, ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ. ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ NOESI. Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΗΡΩΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΕΦΗ

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.