Ειδικό σχολείο στα νότια προάστια

Εικόνα Βασίλης Αντωνόπουλος

Ψαχνουμε ειδικό σχολείο για το παιδί μας στα νότια προάστια της Αττικής. 

Σχόλια

Πείτε μας λίγα περισσότερα για να σας βοηθήσουμε

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Θέλετε να μας πείτε λίγα περισσότερα για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε; Πείτε μας κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το παιδί, την ηλικία του, αν έχει πάρει κάποια διάγνωση, την περιοχή κατοικίας σας (π.χ. τον Δήμο). Επίσης, σε ποιο σχολείο ή πλαίσιο φοίτησε έως τώρα; Αν προτιμάτε μπορείτε να γράψετε εδώ, δημόσια, ή να επικοινωνήσετε με το NOESI.gr από την σελίδα της φόρμας επικοινωνίας στη διεύθυνση www.noesi.gr/contact ώστε να μπορέσουμε να σας κατευθύνουμε σωστά.

Το σημαντικό πλεονέκτημα αν γράψετε εδώ δημόσια είναι ότι άλλοι γονείς ή ειδικοί που τυχόν διαβάσουν το μήνυμά σας θα μπορέσουν να σας κατευθύνουν επίσης με κάποιες συμβουλές από τη δική τους εμπειρία.

Με εκτίμηση,
Άγγελος Γ. Κουτουμάνος
Δ/ντής NOESI.gr

like1

Βρήκατε σχολείο;

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Βρήκατε σχολείο τελικά;

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.