Εκπομπή για τον αυτισμό στην Εγνατία TV

Εικόνα Κωνσταντίνος Λουίζος

Σχόλια

Κωνσταντίνε έχω δει σχετικά video στο youtube

Εικόνα didyma1103

Κωνσταντίνε έχω δει σχετικά video στο youtube για τη δουλειά της συγκεκριμένης κυρίας. Λέγεται θεραπευτικό παιχνίδι από όσο γνωρίζω. Στα πλαίσια του παιχνιδιού και ακολουθώντας τις ανάγκες του κάθε παιδιού προσπαθεί να ξεδιπλώσει το κομμάτι της επικοινωνίας. Αξιόλογη προσπάθεια. Εγώ στο σπίτι αυτό κάνω με τους μικρούς, ωστόσο δεν μπορείς να ακολουθείς πάντα το παιδί γιατι τα παιδάκια με αυτισμό ή αυτιστικά χαρακτηριστικά έχουν εμμονές και εκεί αναγκαστικά θα μπουν και τα όρια. Όταν ένα παιχνίδι ο γιος μου θέλει να το επαναλαμβάνουμε συνεχώς τότε γίνεται εμμονικό και θεωρώ ότι . δεν τον βοηθά. Βέβαια το παιχνίδι είναι το καλύτερο μέσο επικοινωνίας με τα παιδιά. Απλά θα πρέπει κι εκεί να μπαίνουν κάποια όρια όταν αρχίζει να γίνεται εμμονικό. Από την εμπειρία με τους μικρούς μου το αναφέρω. Μπορεί να κάνω και λάθος........ 

Α και να μην ξεχαστώ υγεία, δύναμη, υπομονή σε όλους του γονείς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τα παιδάκια τους!!! Εύχομαι η γέννηση του Χριστού να φέρει πεσισσότερα χαμόγελα ελπίδας, πολλά πολλά παιδικά χαμόγελα και ΥΓΕΙΑ σε όλα τα παιδιά του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.