Σήμερα ειναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
Σήμερα κάναμε το τεστ ....τα αποτελέσματα ήταν παραπάνω απο θετικά εκεί που νομίζαμε ότι έχει ξεκινήσει να βλέπει απο το ένα ματακι ο γιατρός μας είπε ότι βλέπει και απο τα δυο απλά θα χρειστει γυαλακια γιατί έχει μυωπία και αστιγματισμο!!!!!! Δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε απο το απόλυτο σκοτάδι η Ραφαελλα μας σε λίγες μέρες που θα βάλει τα γυαλακια της θα μπορεί να δει όλα αυτά που τις περιγράφαμε!!!!
Hooray! Hooray! Πάλι! Αγαπάμε τέτοια νέα!

Σήμερα πήγαμε στον οφθαλμίατρο..!!

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
Μολις επιστρέψαμε από τον οφθαλμίατρο!!! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Η Ραφαέλλα από ότι μας είπε ο οφθαλμίατρος έχει ξεκινήσει να βλέπει κάτι, ακριβώς τί και πόσο θα το μάθουμε την επόμενη εβδομάδα που θα κάνουμε την VEQ ..δεν μπορειτε να φανταστείτε πόσο ευτυχισμένη νιώθω!!!
Αγαπάμε τέτοια νέα!

Θεραπεία με βλαστοκύτταρα - Σεπτέμβριος 2011 - Ραφαέλα!

Εικόνα Έ. Πεσιριδου

Μετά από 2 χρόνια συνεχών ερευνών, προσπαθώντας να βρω κάτι που θα καλυτερέψει την καθημερινότητα της μικρής μου Ραφαέλας πήραμε την απόφαση με τον συζυγό μου και πήγαμε για θεραπεία με βλαστοκύτταρα στην Κίνα. Είμασταν οι πρώτοι Έλληνες που πήγαμε εκεί ενώ συγκλονίστηκα με το πόσοι Αμερικάνοι, Γερμανοι, Πολωνοί και γενικά ανθρωποι από όλων τον κόσμο έχουν πάει εκεί και έχουν δει βελτίωση σε προβλήματα που απασχολούν τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Επιστροφη μετα απο θεραπεια με βλαστοκυτταρα στην Κινα!

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
Δεν μπορω να περιγραψω την ικανοποιηση μου απο την θεραπεια με τα βλαστοκυτταρα.. ειναι 2 μερες που επιστρεψαμε..!! Δωστε μου λιγο χρονο και θα τα μοιραστω ολα μαζι σας!! Δείτε εδώ τη νέα δημοσίευση για το θέμα (από το μέλος melli) http://www.noesi.gr/node/3736

Stell cem treatment in China... Ερχόμαστε... σύντομα (μτφ. Θεραπεία με βλαστοκύτταρα στην Κίνα)

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
...Τελικά μας δεχθηκαν στην Κίνα και το ταξίδι μας θα γινει τον Σεπτέμβριο όταν η μπέμπα θα είναι 15 μηνών... Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να ρθει ή μέρα που θα ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας...

Υποπλασία οπτικών νεύρων

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
...Γειά σας, είμαι η Μelli 30 ετών και μητέρα μιας στρουμπουλής μπέμπας 7,5 μηνών. Όταν η μπέμπα ήταν 4 μηνών μάθαμε ότι έχει υποπλασία στα οπτικά νεύρα... Εκεί την χαρά μας την διαδέχθηκε το σοκ, ο πανικός και η απόγνωση... Τότε ξεκίνησε και ο αγώνας μας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.