Επανεξέταση ΚΕΠΑ

Εικόνα Amalia Kir

Καλημέρα σας, ο γιος μου εχει εγκεφαλικη παραλυση. Περάσαμε ΚΕΠΑ στις 05/6/2014 και μας έδωσαν το 67% εως και τις 30/6/2016. Το ερωτημά μου είναι.. τώρα τι κανω που τελειώνει η διορία; Ξανακάνω τη διαδικασία απο την αρχή; Ξαναμαζευω τα ιδια χαρτια, παλι μου συμπληρωνει τον φακελο ο γιατρος του, παλι ξημεροβραδιαζομαια στα ΚΕΠΑ; αγχωθηκα!  Μπορείτε να με καθοδηγήσετε;

Σχόλια

Η ίδια διαδικασία

Εικόνα Αλεξάνδρα

Και η ιδια ταλαιπωρια και φυσικα το παραβολο των 46€ για ακομα μια φορα...

Δυστυχως...

like0

Για να ξεκινήσω με τα ΚΕΠΑ

Εικόνα Amalia Kir

Ευχαριστω για την απαντηση, για να ξεκινησω την διαδικασια θα πρεπει να περιμενω να ληξει το προηγουμενο διαστημα; Δηλαδή η 30η Ιουνίου 2016 ή μπορώ να μαζέψω και να καταθέσω τα δικαιλογητικά και νωρίτερα;

like0

Μπορείς και νωρίτερα

Εικόνα Αλεξάνδρα
Ξεκίνα να μαζεύεις τα δικαιολογητικά και πήγαινε να τα καταθέσεις. Άλλωστε θα μεσολαβήσει και κάποιο διάστημα ώσπου να σας καλέσουν να περάσετε επιτροπή. Καλή δύναμη...
like0

Αίτηση επανεξέτασης ΚΕΠΑ (λόγω λήξης ισχύος απόφασης)

Εικόνα Skiperakos

Η αίτηση επανεξέτασης μπορεί να κατατεθεί 3 μήνες πριν τη λήξη  της υπάρχουσας προθεσμίας, όχι νωρίτερα λόγω συστήματος.

like0

Άρα ξεκινάω από τον φάκελο

Εικόνα Amalia Kir

Άρα ξεκινάω από τον φάκελο, κάνω τον σταυρό μου και ξεκινάω.. Ευχαριστώ πολύ!

like0

Παίρνω επίδομα γιατί έχω ΔΑΔ και ελαφρά νοητική υστέρηση

Εικόνα Gewrgios Dounas

Γεια σας με λενε Γεώργιο, ειμαι 26 ετων και παιρνω προνοιακο επιδομα απο το 2011 γιατι εχω διάχυτη διαταραχη αναπτυξης και ελαφρα νοητικη στερηση. Μου ειχαν βγαλει τοτε 67% ανω και τωρα τον Φεβρουαριο εκανα τα χαρτια και περασα απο ΚΕΠΑ, τους ειπα το προβλημα υγειας μου και μου ειπαν οτι οτι τους ελειπαν 2 χαρτια, δεικτης νοημοσυνης και απολυτήριο στρατου. Τους τα πηγα στις 12/04/2016 και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να περασω ξανα απο υγιεινομικη επιτροπη και θα μου ερθει το ποσοστο αναπηριας στο σπιτι ταχυδρομικώς. Παω στις 18/05/2016 και μου ειπαν οτι οχι θα ξαναπερασω απο ΚΕΠΑ. Τους λεω γιατι, θα τους ξαναπω το ιδιο προβλημα υγειας που τους ειπα στις 30/03/2016 που ειχα πει, ελεος πια.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.