Επιστροφή απο τα Special Olympics: Ο Αστερίας πήρε το Χρυσό και μας κοψοχώλιασε πάλι...

Εικόνα asterias
Και που λέτε, πάω να τον παραλάβω σήμερα απο το σημείο συνάντησης και τον βλέπω, όλος ήταν μια τεράααααστια αγκαλιά με ένα τεράστιο χαμόγελο και το χρυσό στο στήθος (Special Olympics κολύμβηση). Με το που πάω να βγω απο την αγκαλιά και να του μιλήσω λέει ένα "βούλωσε το αυτί μου". "Έλα μωρέ Αστερία πως κάνεις έτσι, κοτζαμαν σπεσιολυμπιονίκης κάνεις έτσι για ένα βουλωμένο αυτί!". Μετά απο λίγο στο αυτοκίνητο "βούλωσε το αυτι μου να πάμε στο γιατρό". "ε αμάν βρε παιδί μου αφού σου έχει ξανασυμβεί.. πωωω το αγχος σου... για πες πως ήταν το ξενοδοχείο.. μπλααα μπλαααα". "έχει βουλώσει το αυτί μου σου λέω...", "ωχού ρε Αστερίαααα, πες μου πάλι αν σου άρεσε η έναρξη, εεε?? μπλααα μπλαααα..." Το απόγευμα βλέπω τη Μάνα φουριόζα να τον πηγαίνει στον γιατρό. Κουνάω το κεφάλι λέγοντας "εμααα πως κάνετε έτσι για λίγο νεράκι, καθίστε σπίτι να ξεκουραστούμε". Επέστρεψε σπίτι ευτυχισμένος που είχε δίκιο, με το αυτί επικαλυμένο και τη μαμά με το ύφος "τι άλλο θα δούμε πάλι". Τι βουλωμένο αυτί... τι λίγο νεράκι... ο σπεσιολυμπιονίκης, όταν βγήκε απο την πισίνα κουρασμένος και αγχωμένος και με κλασσικά βουλωμένα αυτιά απο το νεράκι θεώρησε καλό να τα καθαρίσει με τη σημαιουλα που κρατούσε (?!) Απολογισμός: τραυματισμένο αυτί, αποχή απο την πισίνα για λίγο και αντιβίωση. Α ρε σπεσιολυμπιονίκη πάλι πήραμε το χρυσό...

Σχόλια

Μπράβο Αστερία!

Εικόνα Λένα Γκαντιά
...μια μεγάλη αγκαλιά από μας και ζήτωωωω για το χρυσό!
like1

και σε εσάς...

Εικόνα asterias
μια τεράστια αγκαλιά :-D
like0

συγχαρητήρια

Εικόνα Angela Papastavrou
Τα θερμά μας συγχαρητήρια. Μακάρι να σας μοιασουμε εστω στο ελαχιστο στο μέλλον!!!
like0

Μέχρι το 2011 θα γιανει!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Καλή ανάρρωση! Καμάρι και στους παγκόσμιους Αγώνες! ;)
like0

Μπράβο σας και εις ανώτερα σε όλους

Εικόνα Anonymous
Μπραβο σας και εις ανωτερα σε ολους τους τομεις! Το αυτι σε λιγο θα ειναι μια χαρα σας ευχομαι παντα επιτυχιες σε ολους τους τομεις της ζωης του. Με εκτιμηση, Σουλα
like0

Kαι άλλα τόσα

Εικόνα Almak
Xίλια μπράβο στον Αστερία και άλλα τόσα στους γονείς του.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.