Έργα τέχνης από παιδιά με αυτισμό ("Drawing Autism")

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Η Jill Mullin είναι η συγγραφέας του βιβλίου "Drawing Autism" (μεταφράζεται: Ζωγραφίζοντας τον αυτισμό). Το βιβλίο περιέχει έργα παιδιών με αυτισμό, πληροφορίες για τον αυτισμό, συνεντεύξεις και διάφορες συγκινητικές ιστορίες από τα παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειές τους.

Ένα μέρος των κερδών από τις πωλήσεις του βιβλίου πηγαίνει σε ιδρύματα και φορείς που ασχολούνται με τον αυτισμό.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην σελίδα του βιβλίου στο FacebookΕπιλέξαμε μερικά από τα έργα των παιδιών για να τα δείτε εδώ στο www.noesi.gr.

DRAWING AUTISM celebrates the artistry and self-expression found in the drawings, paintings and collages created by people diagnosed with autism.

Πηγή: www.facebook.com/DrawingAutism

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.