Γράφω και εγώ τον πόνο μου γιατι από εσάς αντλώ κουράγιο και αισιοδοξώ

Εικόνα Γιωργος Πετουμενος

Μαρινα και αγαπητοι φιλοι (*) γραφω και εγω τον πονο μου γιατι απο εσας αντλω κουραγιο και αισιοδοξω . Εχω μια καταπληκτκη κορουλα τωρα 9 μηνων . Μεχρι και τον 7ο μηνα τα παντα κυλουσαν φυσιολογικα και ευλογημενα . 7 μηνων και 2 ημερων (και μετα απο εμβολιο) παρουσιασε η μπεμπα μου απυρετους σπασμους.

(*) Σημείωση: Διαβάστε το "βιολόγιο" με τίτλο "Αν κάποιος το ξεπέρασε..." του μέλοuς Marina Vasilopoulou.  

Τωρα το γραφω ετσι γιατι την πρωτη φορα που το βιωσα νομιζα οτι χανω το παιδι μου 12 την νυχτα ενα φυσιολογικοτατο παιδι ουτε πυρετο δεν ειχε κανει ποτε ξαφνικα να γυρναει τα ματια προς τα πισω να σφιγγετε να γινετε ακαμπτο και να τρεμει (ευχομαι να μην το ζησει κανενας) η κριση κρατησε 2 λεπτα. Επανηλθε λιγο ζαλισμενη και κοιμηθηκε. Κατευθειαν "Παιδων". Στην αρχη η γιατρος μου νομισε οτι μπορει να ειναι γαστρονομικη παλινδρομηση και κανανε εγγεφαλογραφημα και βγηκε καλο.

Περασε μια βδομαδα και παλι μεσημερι επεισοδιο, αυτη την φορα ειχα διαβασει ειχα προετοιμαστει την εβαλα πλαι την μικρουλα μου και βρηκα την ψυχραιμια και τραβηξα βιντεο το επεισοδιο. "Παιδων" παλι απο επαρχια που μενω . Αυτη την φορα πειστηκαν οτι ειναι σπασμοι και μου χορηγησαν Kepra 0.5μλ πρωι βραδυ γυρναμε σπιτι το επομενο πρωι μολις ηπιε Kepra μετα 20 ' σπασμοι.

Τηλεφωνω στην γιατρο και μου ειπε να αυξησουμε την δοση 1 μλ.. το διαστημα αυτο μεσολαβησε Πασχα και σδεδον καθε μερα μες στην Μ. Εβδομαδα ειχαμε ενα επεισοδιο την μερα . Τεταρτη του Πασχα "Παιδων" για μαγνητικη . Και αυτη βγηκε καλη. Καναμε και εξαταση σκιαγραφικη του εντερου μηπως ειναι απο φαγητο τιποτα και εκει .

Σε 47 μερες η μικρουλα μου εκανε 12 επεισοδια με την τελευταια φορα 3 σε μια μερα οτι ειχαμε αυξησει το κεπρα σε 1,5 μλ.ευτυχως εκτοτε εχουν περασει 30 μερες χωρις το παραμικρο Δοξα τω Θεώ!

Θα ηθελα να πω οτι στο "Παιδων" γνωρισα αλλες 4-5 περιπτωσεις σαν την δικη μου τα ιδια συμπτωματα εξετασεις καλες και κοινο παρανομαστη τα ΕΜΒΟΛΙΑ. Τα ιδια μου λεγαν οι μαμαδες των παιδιων. Απο Κω, απο Αγρινιο, Κορινθο εκει μου μπηκαν ιδεες οτι μπορει να φταιει το εμβολιο το οποιο στις ανεπιθυμιτες ενεργειες αναφερει 1 ως 10 στις 1000 περιπτωσεις ΣΠΑΣΜΟΙ.

Τελος παντων το θεμα ειναι να ειναι αντιμετωπισημα και να μην ξαναδουμε επεισοδιο η κανενα αλλο κακο. Το ποση ταλαιπωρια περασε πρωτα η μπεμπα και μετα εμεις δεν περιγραφεται... 10 φορες πηγα "Παιδων" τις 7 κοιμηθηκα στα κουτακια, στην καρεκλα, η μικρουλα νηστικη πολλες ωρες πριν απο καθε εξεταση ουτε νερο πριν τη μαγνητικη και να εχει και κοσμο και να εισαι στο περιμενε τελος παντων συνεχιζουμε με Kepra 9 πρωι 9 το βραδυ απο 1,5μλ.

Οι περισσοτεροι μου λενε οτι μεγαλωνοντας θα φυγουν και οι σπασμοι αισιοδοξω και προσευχομαι περαστικα σε ολα τα αγγελουδια του κοσμου!!!!!!

Σχόλια

Επιληψία με σπασμούς από 18 μηνών

Εικόνα Panagiota Geo

Η μικρη μου ξεκινησε να κανει σπασμους απυρετους οταν ηταν 18μηνων.το βραδυ η το μεσημερι στον υπνο.καναμε ολες τις εξετασεις, αξονικη, μαγνητικη, παρακεντηση, εγκεφαλογραφημα......ολα οκ. Μας εδωσαν Kepra για προληπτικους λογους, υπηρχε υπονοια επιλιψιας... Σταματησαν για κανα μηνα και μετα παλι απ' την αρχη.

Καναμε 24ωρη καταγραφη εγκεφαλογραφηματος, οπου κ πλεον επισημα διεγνωσθει με επιλιψια μετωπιαιου λοβου.αλλαξαμε το Kepra σε Trileptal..και ο θεος ας μας βοηθησει.... Το 24ωρο εγεφαλογραφημα ειναι μια εξεταση που επιβαλεται να γινει, σε αυτες τις περιπτωσεις, για να ξερεις με τι εχεις να κανεις κ ποια ειναι η σωστη αντιμετωπιση. Στα τυφλα δε γινεται τιποτα!!!

like1

Εμβόλια

Εικόνα Ειρήνη

Καλησπέρα σας γράφω μετά από μια όχι καλή αντίδραση σε εμβόλιο. Η απορία μου μέρα από αυτή την εμπειρία συνεχίσατε τα εμβόλια;

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.