Η... προσευχή μας απόψε

Εικόνα Ιωάννα
...Ειμασταν και οι 3 μας στο κρεβατι.. Εγω δηλαδή με τις μικρες μου... Σστη μεση εγω και η μια απο δω και η αλλη απο κει... Τους λεω.. Η μαμα ειναι η πιο ευτυχισμενη μαμα στον κοσμο... Τις ρωτησα ξερετε γιατι η μαμα ειναι η πιο ευτυχισμενη μαμα στον κοσμο; Και μου απαντουν με μια φωνη...ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! Απαντω οχι...η μαμα ειναι ευτυχισμενη γιατι εχει 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ κοριτσακια ΕΣΑΣ τις 2!!! η Μαιρη μου ειπε...μαμα μου εισαι πολυ γλυκια μανουλα...και η Δαναη πηρε το χερι μου στα χερια της και μου το φιλησε!!!τους ειπα...να πουμε προσευχουλα...ειπε η μαιρη την προσευχουλα της...και ειπε κ η δαναη την δικη της...της λεω...για σενα μωρο μου τι προσευχεσαι??? για σενα πες μου...τι θελεις να ζητησεις απο την παναγιτσα για σενα???της λεω να σε εχει γερη δυνατη να σου δινει κουραγιο και υπομονη για να...και συνεχιζει η μικρη μου πριγκηπισα...για να μπορω να ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ!!!!!!!!!... 6 φορες τοο ειπε με ορμη...τις μετρησα...βουρκωσα...αλλα μεχρι εκει...εδω και μερες ειμαι σε ενταση...που ειδα την αδελφη της να της πιανει το χερακι με το μαρκαδορο και να της λεει..ελα δαναη να σου μαθω να γραφεις γραμματακια οπως εγω...και της επιασε το χερι και κανανε μαζι γραμματακια...και μετα της ειπε μπραβο!!! ειδες τα καταφερες...που σε βολτα μας η μαιρη ζητησε απο την δαναη να την πιασει χερι χερι η μια στο καροτσι και η αλλη περπατοντας...της ανοιξε τα δαχτυλακια να την πιασει καλα καλα το χερακι και μετα της ειπε σηκωσε ψηλα το κεφαλακι...ψηλα δαναουλα να παμε μαζι βολτα...μη σκιβεις...και η δαναη της εδωσε το χερι , σηκωσε το κορμι της ψηλα και πηγαιναν χερι χερι..και εγω καμαρωνα που εχω την Μαιρη μου που της χρωσταω περισσοτερα απ οτι χρωσταω ποτε σε ανθρωπο!!!...πρωτη φορα χθες βραδυ ειδα την δαναη μου στον υπνο μου να κρατα το χερι του μπαμπα της και να ερχεται προς το μερος μου ...στο ονειρο μου ετριβα τα ματια μου να δω αν ειναι αληθεια ή ..ονειρο... και ηταν ονειρο...δεν ηθελα να ηταν ονειρο...ηθελα να μην το ειχα δει στον υπνο μου τωρα...και να το εβλεπα καποτε στα αληθινα...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩ!!! καληνυχτα...

Σχόλια

Dany d

Εικόνα Ιουλία Σαββα
Το μόνο βέβαιο είναι οτι θα το δεις. Το μόνο βέβαιο..
like0

Φιλιά

Εικόνα Λένα Γκαντιά
στη Μαίρη και στη Δανάη!Θα δεις πολλά όνειρα γίνονται πραγματικότητα,πολλά!Και πολλά που γίνονται στη ζωές μας,των παιδιών μας έτσι κι αλλιώς είναι ονειρεμένα...
like0

Ένα όνειρο

Εικόνα Anonymous
Αγαπητή danny, 'Εχω ένα αγοράκι 2 ετών με εγκεφαλική παράλυση. Τον περασμένο Μάρτιο είδα στον ύπνο μου ότι στεκόταν όρθιο και κρατιόταν από τα κάγκελα του κρεβατιού και πήρα μια χαρά! Μετά ξύπνησα και είπα "όνειρο ήτανε". Το παιδάκι κοιμότανε κανονικά στο κρεβάτι του με τα κάγκελα εντελώς χαμηλωμένα, όπως στα νεογέννητα, γιατί δεν υπήρχε λόγος να είναι πιο ψηλά. Το Σεπτέμβριο μπήκα στο δωμάτιο να τον πάρω που τον άκουσα και ξύπνησε και τον είδα να με περιμένει όρθιος κρατημένος από τα κάγκελα, όπως τον είχα δει στο όνειρό μου. Η Παναγία κοντά σας. Όπου Θεός βούλεται νικάται φύσεως τάξις.
like0

Θετικη ενεργεια

Εικόνα Grace Under Pressure
Σας στελνω την θετικη μου ενεργεια και την αγαπη μου. Πολυ συγκινητικο το μηνυμα σας και ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα την δεις να περπαταει!!
like0

Και τώρα τι; Οι γιατροί τι λένε;

Εικόνα Siber
Και τωρα τι? Οι γιατροι τι λενε? Γραψε λεπτομερεις,το παιδι πως ειναι τωρα περιμενω με αγωνια...
like0

Depakine και Keppra

Εικόνα Ιωάννα

οι γιατροι τι λενε...οι θεραπευτες τι λενε...ολοι κατι εχουν να πουν...μπορει καποια πραγματα να μας τα λενε αλλα πιστευω καποια αλλα οχι...ή τουλαχιστον μας τα λενε σιγα σιγα με πιο ηπιο τροπο...να μπορουμε να καταπινουμε ενα ενα...μπορει να ειναι και η ιδεα μου ολα αυτα που λεω...αλλα ειλικρινα...εμενα οι κρισεις με φοβησαν...γιατι ειναι κατι αναπαντεχο...κατι που δεν ειναι προβλεψιμο..και δεν εχω τον ελεγχο..αυτο που ειπα και πιο πανω...δεν ξερω αν η μικρη μου θα περπαταει μονη ή με στηριξη...αλλα αν ρυθμισουμε το θεμα κρισεις τοτε θα παρω δυναμη περισσοτερο...η αληθεια ειναι οτι τωρα με αγωγη διπλη δλδ. Depakine και Keppra εχει επιρεαστει η σταθεροτητα της , η δυναμη της, η καλη στηριξη που ειχε στον κορμο που συνεχως βελτιωνονταν...κουραζεται γρηγορα επειδη η βαρυτητα την παρασυρει και τα γονατακια της δεν την κρατανε οπως παλια...εχει χασει την κεντρικη στηριξη το παιδι...εχει περασει πανω απο 1μησι μηνας σχεδον και η μικρη γυρω στο μηνα μετα απο την κριση εφτιαξε τον λογο της ...ειχε χαλασει ο λογος της ..αργουσε στην ομιλια και στην σκεψη της...σκεφτονταν περισοσοτερη ωρα για να απαντησει σε κατι...μπορει καποιος να μην το αντιλαμβανονταν αυτο που εγω λεω τωρα αλλα δεν ηταν οπως πριν ο λογος της και σιγουρα το κομματι του κορμου της και η ασταθεια με προβληματιζουν πολυ! Επισης κουραζεται στις θεραπειες το παιδι πιο γρηγορα στις θεραπειες του...και ενω ξεκιναμε καλα μετα παραδιδεται και φενεται οτι κουραζεται διοτι κανει περισσοτερη προσπαθεια για να ανταπεξελθει!! Γι αυτο και αυριο εχουμε ραντεβου με τον παιδονευρολογο για να μιλησουμε για το τι κανουμε πως συνεχιζουμε... οι κρισεις απο την μερα που προστεθηκε το kepra εχουν σταματησει.. κοιμαται ηρεμα πια το παιδι...σαφη βελτιωση εχουμε...αλλα κινητικα πηγαμε πισω και δεν ξερω τι να σκεφτω...το μονο που ξερω ειναι οτι οι κρισεις ειναι ΕΧΘΡΟΣ μου!!!και σιγουρα το παιδι δεν θελω να μεινει πισω κινητικα...οποτε πρεπει να βρεθει λυση...

like0

Πήγαμε στον γιατρό μας...

Εικόνα Ιωάννα
...και μου ειπε οτι δεν τιθεται θεμα αλλαγης αγωγης...εχθρος μας ειπε σε αυτο το παιδι ειναι μονο οι κρισεις...διαφορετικα θα δεν το φοβαμαι..τα φαρμακα δεν κανουν τετοια καταστολη διοτι ειναι σε πολυ καλη δοση για το βαρος της και σε καλα επιπεδα και το ντεπακιν αν και οι δοσεις ειναι σχετικες και εχουν να κανουν περισσοτερο με το αν κανει κρισεις...και χαμηλα επιπεδα αν εχει καποιος αν δεν κανει κρισεις δεν του αυξανουμε τα φαρμακα ντε και καλα...οποτε θελουμε να μην κανει κρισεις το παιδι και να δινουμε φαρμακα που να μην το καταστελουν διοτι ειναι παιδι λειτουργικο, παει σχολειο,επικοινωνει αριστα και μιαλει επομενως δεν θελουμε να τα χασει ολα αυτα...τωρα σε οτι αφορα το κινητικο κομματι σιγουρα οι κρισεις την πηγαν πισω και πρεπει να της δωσουμε χροονο..η αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν την πιεσα καθολου αυτο τον καιρο...δεν μπαιναμε ορθοστατη αν γκρινιαζε και γενικα δεν μπορω να πω οτι εκανα οτι καλυτερο μπορουσα μαζι της...την ειχα γενικα αρκετα χαλαρη...οποτε γαιδουρεψε,καλομαθε-κακομαθε,και εβγαλε εναν αρνητισμο...περασε και απανωτα 2 -3 ιωσουλες με βηχα εντονο..και δεν ετρωγε κιολας και γενικα δεν την πιεζα και την ειχα εκτος προγραμματος...εχασε και φυσιο και εργοθεραπειες λογω ιωσης...ειχα κουραστει και εγ ω ομως ειναι αληθεια απο ολη την κατασταση μεσα εξω στα νοσοκομεια ...οποτε με το που γυρισαμε απο τον γιατρο και ηταν καλυτερα απο την ιωση την πλακωσα σε ορθοστατηση σκληρη...γκρινιαζε αλλα της εκανα ξεκαθαρισμα...δεν θα περνει τιποτα αν δεν το κερδιζει πρωτα με δουλεια...αλλωστε ειναι τροπος ζωης για μας ορισμενα πραγματα...να το παρουμε ολοι χαμπαρι και κυριως αυτη...ξερω ειναι σκληρο για ενα 4χρονο παιδι και ηδη εχει φορτωμενο προγραμμα και κουραζεται πολυ...αλλα τιποτα δεν ειναι ευκολο σε αυτη την ζωη για κανεναν...τιποτα δεν μας χαριζεται...οποιος προσπαθει και κοπιαζει ανταμοιβεται και εχω σκοπο να της το μαθω καλα...ετσι αρχισα εντατικα σχεδον ολη μερα εν ηδη παιχνιδιου παντα...περπατημα ,καθησματα κατω με διατασεις( βγαινει η βαρκουλα του ψαρα..), σωστα καθησματα και σηκωματα σε καρεκλακι(παιζαμε οτι ηταν με την αδελφη της στην καφετερια και πιναν καφε... ), και γενικα την δουλεψα στο σπιτι πολυ αυτο το ΣΚ...ετσι αμεσα ειδα διαφορά σε ολα...στον κορμο της αλλα και στην συμπεριφορα της... ευχη κανω...λιγο τυχη δωστης Θεε μου...λιγη τυχη θελει αυτο το παιδι...και ολα θα πανε καλα... καληνυχτα και ευχαριστω που με διαβασατε και αποψε...ηταν σαν να σας ειχα διπλα μου ..σαν να τα ελεγα στην πιο καλη μου φιλη!
like0

Κουραγιο!!

Εικόνα Γιάννης_1970
Nα ειστε δυνατες και υγιεις !! Κουραγιο!!
like0

Λυπάμαι πολύ, έχω κι εγώ δύο τόσο καλά κοριτσάκια

Εικόνα Anonymous
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΩΘΩ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΟ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.