Ιατρική βοήθεια για το δεύτερο παιδί μου

Εικόνα Παναγιώτα Γαρδελάκου

Το παιδί μου είναι 23 ετών με αυτισμό και νοητική υστέρηση (δεν έχει λόγο). Το έχω στο σπίτι, ιατρός δεν υπάρχει μετά το νοσοκομείο (Δρομοκαΐτειο που νοσηλεύτηκε) Κανείς δεν αναλαμβάνει! Τι να κάνω, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Είναι τραγική κατάσταση. ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ. 

Σχόλια

Ιατρική βοήθεια για το δεύτερο παιδί μου

Εικόνα Μάρθα Ζαννή

Τι έχει το παιδί σας;

like0

Παναγιώτα κουράγιο! Γιατί δεν μπορείτε να βρείτε ειδικό?

Εικόνα didyma1103

Παναγιώτα κουράγιο! Γιατί δεν μπορείτε να βρείτε ειδικό? Είναι τόσο σοβαρά το αγόρι σου? Θα ήθελες να παρακολουθεί κάποιο πλαίσιο? Τι σου είπαν οι γιατροί στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε? Δεν είμαι γιατρός , μαμά είμαι δυο μικρών παιδιών στο φάσμα αλλά μάτωσε η καρδιά μου. Νοιώθω την απελπισία σου!! Κουράγιο ΜΑΝΑ! Τώρα ειδικοί στο φάσμα είναι αρκετοί γιατροί και αν μένεις στην Αθήνα έχεις άμεση πρόσβαση. Γιατί κανείς δεν αναλαμβάνει?????????

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.