Ίδρυση Συλλόγου γονέων για το σύνδρομο Τέρνερ

Εικόνα kiki anastasiadou

Γονείς που έχετε παιδιά με σύνδρομο Turner και γυναίκες με αυτό το σύνδρομο ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας. Ας μην αφήσουμε άλλο χρόνο να περάσει και ας πραγματοποιήσουμε τον δικό μας Σύλλογο. Μαζί ενωμένοι είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη. Τηλέφωνα επικοινωνίας [...αναμένεται επιβεβαίωση...] ή στο [...αναμένεται επιβεβαίωση...] ή στο email μου [...αναμένεται επιβεβαίωση...]

Tip!

Διαβάστε περισσότερα για το σύνδρομο Turner (Τέρνερ) στον Οδηγό διαταραχών του NOESI.gr στη σελίδα www.noesi.gr/book/syndrome/turner

Σχόλια

Δείτε μερικούς γονείς (κλικ στο όνομα μέλους για επικοινωνία)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Σύνδρομο Tέρνερ (κλικ)

Δημοσιεύτηκε από jimakias 5 χρόνια πριν

Έχω μια κορη 11,5 οπου γεννηθηκε με συνδρομο Τέρνερ. Αναζητω οικογενειες με το ιδιο προβλημα για συνομιλια.

Σύνδρομο Τέρνερ (κλικ)

Δημοσιεύτηκε από jimakias 5 χρόνια πριν

Εκτος απο το συνδρομο Τέρνερ μας διαγνωσαν και οριακη νοημομοσυνη. Αναρωτιεμαι και σκεφτομαι στην Ελλαδα που ζω υπαρχουν αλλα ατομα (μικρα - μεγαλα) που θα γεννηθηκαν με το ιδιο συνδρομο;;;
Δείτε την ανάρτηση και τις απαντήσεις που είχε λάβει εδώ.
like0

Δείτε και αυτό που έφτασε χθες στο NOESI.gr

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ίδρυση Πανελλαδικού Συλλόγου Ατόμων με διαφοροποιήσεις στο χρωμόσωμα του φύλου
http://www.noesi.gr/node/5606

like2

Γιαυτόν τον λόγο θέλω να δημιουργήσουμε τον Σύλλογο

Εικόνα kiki anastasiadou

Καλησπέρα, γιαυτόν τον λόγο θέλω να δημιουργήσουμε αυτόν τον σύλλογο. Έχω η ίδια το σύνδρομο, αν θέλετε οποιαδήποτε στιγμή να μιλήσουμε παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε. 

like0

Έχω το συγκεκριμένο σύνδρομο (Τέρνερ)

Εικόνα Χριστίνα Ηλιόπουλου

Καλησπέρα σας έχω το συγκεκριμένο σύνδρομο το διέγνωσαν όταν ήμουν 13 χρόνων τώρα στο πανεπιστημιακο νοσοκομείο Χωρεμειο του Αγία Σοφία. Ευτυχώς είχα την τύχη να με παρακολουθεί η κυρία Μανιάτη μια εκπληκτική ενδοκρινολογος και τώρα το μόνο που παίρνω είναι τα Cyclacur για τονα κύκλο μου. Θέλει πολύ προσοχή σταπό σκαμπανεβασματα κιλών και όλα πηγαίνουν κατ'ευχην.

Χάρηκα πάρα πολύ που βρήκα αυτόν τον ιστιοτοπο με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το σπάνιο αυτό συδρομο. Θα ήθελα να ήξερα αν έχουμε κάποιες παροχές από το κράτος που φέρουμε αυτό το σύνδρομο;

like0

Σελίδα στο Facebook για το σύνδρομο Turner

Εικόνα Jimakias

Καλησπερα. Αυτη ειναι η σελιδα https://www.facebook.com/groups/450110535085362/members που εχει δημιουργησει μια κοπελα που προσπαθει να γινουν πολλα τα μελη με το συνδρομο! Αν θες μπορεις να στείλεις αιτημα!

like0

Είμαι άτομο με σύνδρομο Turner

Εικόνα Καλλιόπη Ανδρέου

Ειμαι ατομο με συνδρομο Turner. Μπορειτε να ρωτησετε.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.