Παράλληλη σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο με γνωμάτευση από ιατρό του δημοσίου (;)

Εικόνα Ιωάννα

Εχω έναν γιό σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο και η αναπτυξιολόγος που μας παρακολουθεί...(ιδιωτικά πάντα)...πρότεινε για φέτος παράλληλη στήριξη... Γνωμάτευση δεν εχουμε ακόμη ξεκάθαρη...

Παρόλο που και η παράλληλη θα ειναι ιδιωτική, η διευθύντρια του νηπιαγωγείου ζητάει και γνωμάτευση δημοσίου... Υπάρχει κάπου σχετική εγκύκλιος με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται...;

Στο "Παίδων" που πήρα τηλέφωνο έχει ραντεβού για 1μισή χρόνο μετά...
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Είμαι νέο μέλος και θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε...!!!

Εικόνα Ιωάννα

Καλησπέρα σας...το ονομά μου είναι Ιωάννα και έχω ένα γιο 18 μηνών.

Μόλις χρόνισε και αφού περάσανε 2-3 μήνες άρχισα να προσέχω ότι είναι πιο πίσω από τα υπόλοιπα παιδάκια...δεν περπατούσε...δεν μιλούσε... (...ούτε μία λέξη...) ...και κάτι "τα τα" και "μα μα"...που έλεγε στην πορεία τα έκοψε κι αυτά...!!! Επίσης "δεν έδειχνε" απολύτως τίποτα...ούτε που είναι η γατούλα...ούτε δείξε μου που είναι η μπάλα. Δεν έκανε "γεια". Δεν γυρνούσε πάντα όταν τον φώναζα ή του μιλούσα....!!!...πρόσεξα επίσης ότι δεν έβαζε τίποτα στο στόμα του...κάτι το οποίο έκανε το διάστημα που έβγαζε δοντάκια.

 Νέο βιολόγιο στο NOESI.gr! Μπορείτε να βοηθήσετε;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.