Ψηφίστε τους αγγέλους μας! Διαγωνισμός "Ζώντας με μία σπάνια ασθένεια"

Εικόνα Ηρα Μιχαλης

EURORDIS Photo Contest 2013

EURORDIS Photo Contest 2013.

Διαγωνισμός φωτογραφίας "Ζώντας με μία σπάνια ασθένεια". Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός προς όλους όσοι ενδιαφέρονται για κάποια σπάνια ασθένεια.

Ψηφίστε τις καλύτερες φωτογραφίες ή στείλτε τις δικές σας (send your own photo) και μπείτε σε κλήρωση για διάφορα δώρα (iPad and other prizes)!


Στρατός και Asperger

Εικόνα Ηρα Μιχαλης

Καλησπερα σε όλους. Ήθελα να μάθω, όποιος γνωρίζει τον νόμο, τι γίνεται με τα αγόρια που έχουν διάγνωση Asperger η ΔΑΔ, πηγαίνουν στο στρατό?

Ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά Ήρα.

Ψάχνω ένα βιβλίο

Εικόνα Ηρα Μιχαλης

Καλημερα σε ολους. Εχω ψαξει παρα πολυ να βρω το βιβλιο τησ catherine faherty με τιτλο "Τι σημαίνει για μένα". Ειναι εκδόσεις ελληνικα γραμματα οι οποιες εχουν κλεισει .Αν καποιος γονιος το εχει βρει καπου και μπορει να με κατευθυνει, θα ηθελα πολυ να επικοινωνησει μαζι μου.

Σύνοδος ειδική παιδαγωγός

Εικόνα Ηρα Μιχαλης

Καλημερα σε όλους. Ψαχνω για συνοδο ειδικη παιδαγωγο. Μενω στην περιοχη του Ν. Ηρακλειου Αττικής. Πώς μπορω μεσω του noesi.gr να βρω. Μήπως μπορειτε εσείς να μου στειλετε καποιο mail με συνοδούς? Με εκτιμηση, Ήρα

ΔΑΔ και ομοιοπαθητική

Εικόνα Ηρα Μιχαλης

Καλημέρα σε όλους. Ο γιος μου έχει ΔΑΔ και επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα με δυσκοιλιότητα, θέλω να ξεκινήσω ομοιοπαθητική. Όποιος γονιός έχει υπόψη του κάποιον καλό ομοιοπαθητικό σας παρακαλώ ας μου απαντήσει.

Απάντηση για ΔΑΔ και αισθητηριακά θέματα

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Η αληθεια ειναι οτι το αισθητηριακό θεμα το πυροδοτησε το γεγονός οτι στην γιορτη του σχολειου τα Χριστουγεννα, η οποια εγινε σε ενα Πολιτιστικο Κεντρο, ειχε τεραστια ηχεια. Ο ηχοληπτης ο οποιος φανηκε στην πορεια οτι ηταν ΑΧΡΗΣΤΟΣ, πριν αρχισουν τα παιδια να λενε τα ποιηματα τους ειχε φυγει απο την κονσολα. Ξαφνικα αρχισε να κανει εκοφαντηκους μικροφονισμους, οι οποιοι κρατησαν για 2-3 λεπτα και σταματαγαν και ξανα παλι. Τον Μιχαλη τον ειχαν βαλει οι δασκαλες διπλα σε ενα απο τα ηχεια μαζι με τα υπολοιπα παιδακια.

Αισθητηριακά προβλήματα

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Καλήμερα σε όλους. Ο γιος μου έχει διάγνωση ΔΑΔ. Είναι 5 ετών, και τελευταία έχει βγάλει ένα αισθητηριακό με τα αυτιά του. Δεν μπορεί τους δυνατούς και απότομους ήχους. Ήθελα να ρωτήσω γονείς, που έχουν το ίδιο θέμα, αν υπάρχει κάποια παρέμβαση που να βοηθάει σε αυτού του είδους το αισθητηριακό.

Ελπίδα για όλες τις μανούλες

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Καλημέρα σε ολες τις μανούλες. Σε αυτό το βιντεάκι ο γιόκας μου είναι στο προνήπιο και διαβάζει στους συμμαθητές του παραμύθι. Το βίντεο το τράβηξε η δασκάλα του, η οποία είχε ξεκινήσει να διαβάζει στα παιδιά το βιβλίο αλλά χρειάστηκε να σταματήσει για 5 λεπτά, και όταν γύρισε είδε αυτό που θα δείτε και εσείς. Ο γιος μου έχει διάγνωση ΔΑΔ μη καθοριζόμενη (PDD-NOS). Μέχρι τα 2,5 δεν μίλαγε καθόλου.

Αγάπη και αφηρημένες έννοιες

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Ο γιος μου ειναι 4,5 ετων με συνδρομο ασπεργκερ. Εδω και 1 μηνα περιπου εχει αρχισει να μου εκφραζει την αγαπη του πολυ εντονα. Καθε μερα, πολλές φορές θα μου πει μαμα σ'αγαπαω,σε λατρευω,και θα με ρωτήσει "μαμα με αγαπας; Θα με αγαπας για παντα? Εγω σε αγαπω πιο πολυ!"

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.