Περπατήσαμε!!!!

Εικόνα ismini

Ένα χρόνος μετά στο NOESI.gr ♥ Εχω πολύ καιρό να γράψω και έχουν γίνει τόσα πολλά!!!. Η Μελίνα μου το καλοκαίρι περπάτησε... Ηταν απίστευτο να τη βλέπω να πηγαίνει μόνη της. Την είχα φανταστεί τόσες πολλές φορές αυτή τη σκηνή που όταν έγινε έκλαιγαν όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Στο Kέντρο φυσικοθεραπείας που την πήγαινα η θεραπεύτρια της την έβγαλε έξω περπατώντας. Οι γονείς που μας ήξεραν και ήταν εκεί έκλαιγαν και εγώ μόνο κοίταζα και την θαύμαζα!!!! 

Νέο εγκεφαλογράφημα

Εικόνα ismini
Σήμερα μετά από 4 μήνες κάναμε νέο εγκεφαλογράφημα. Οι προσδοκίες μας ήταν μεγάλες μήπως και μετά από 2 χρόνια βγάζαμε επιτέλους ενα καλό εγκεφαλογράφημα. διαψευστήκαμε όμως ούτε αυτό ήταν καλό. Τον Οκτώβρη ο γιατρός της Μελίνας μας αποφάσισε να της αλλάξουμε φάρμακο και μας ζήτησε να την ξαναδεί σε 4 μήνες για να δούμε την πορεία της. Βγήκε και αυτό παθολογικό. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.

Η Μελίνα μας ξεκίνησε να κάνει σπασμούς

Εικόνα ismini
Πριν από 3,5 χρόνια γεννήθηκε το δεύτερο κοριτσάκι μου η Μελινα. Ή μικρή μου μπήκε από νωρίς στα βάσανα καθώς το 2ο 24ωρο της ζωής της ξεκίνησε να κάνει σπάσμούς, νεογνικούς όπως μας είπαν. Κάπως έτσι ξεκινά και η δική μας ιστορία.
Νέο "βιολόγιο" στο NOESI.gr!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.