Καλημέρα σε όλους !!!

Εικόνα Tinajazz

Καλημερα σε ολους τους φιλους!!!

Πριν ξεκινησω να σας πω τα νεα μου, θα ηθελα να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη, που ενω περιμενατε απαντηση μου με το τι εγινε με τα ΚΕΠΑ, και ττην ολη προσπαθεια μου ωστε να καταφερω να παρω το εφ ορου ζωης για τον γιο μου, ξαφνικα χαθηκα...

Απλα μου συνεβησαν καποια προσωπικα προβληματα και επρεπε για λιγο καιρο αναγκαστικα να αποσυρθω... Ζηταω συγνωμη σε οσους συμπασχοντες, και σε οσους περιμεναν νεα μου...  ευτυχως ολα πηγαν καλα!!!

Για οσους δεν με γνωριζουν, ειμαι μαμα ενος αγοριου με πιστοποιηση απο τα ΚΕΠΑ, με 80% αναπηρια και βαρια νοητικη υστερηση.

Ανηκουμε στις 43 μη αναστρεψιμες παθησεις, περασαμε πρωτη φορα επιτροπη πριν 9 μηνες, μας εδωσαν 5 χρονια, και μετα ξαναπερασαμε και ξαναπερασαμε και ξαναπερασαμε... με διαφορα προβληματακια...   μεχρι που πηραμε το χαρτι τωρα!

Εφ' ορου ζωης!

Σας ευχαριστω ολους και για την στηριξη, και για την παρεουλα σας εδω!!!

Ευχομαι σε ολους τους γονεις να ειναι καλα, και οι ιδιοι και τα αγγελουδια τους!!!

Θα τα λεμε συχνα πλεον, οτιδηποτε χρειαστειτε (ομολογω απεκτησα μεγαλη εμπειρια  :)  ) μπορειτε να με ρωτησετε!   :)

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.