Εύρεση εικόνων-συμβόλων και το πρόγραμμα GRID

Εικόνα καλβ
Στην προσπάθειά μου να εμπλουτίσω το εικονικό λεξιλόγιο του Διονύση για να καλύπτει κάθε ανάγκη σχολιασμού - συζήτησης ανακάλυψα τον ιστοτόπο www.do2learn.com, όπου κάνοντας εγγραφή στο Make-A-Schedule μπορεί κάποιος να αποκτήσει πάρα πολλά έγχρωμα εικονίδια θεματικά χωρισμένα για κάθε χρήση.

Η πρώτη επαφή με εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας

Εικόνα καλβ
Αν κάτι θα σας φανεί χρήσιμο από αυτά που έχουμε δοκιμάσει και εφαρμόζουμε στην εκπαίδευση του Διονύση είναι ο εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας του. Εν συντομία να σας πω ότι από 1-3 ετών έκανε 3 φορές την εβδομάδα, εργοθεραπεία και φυσιοθεραπεία στην Πάτρα, αναγκαζόμαστε δηλ. να ταξιδεύουμε με το μικρό κάθε εβδομάδα.
NOESI.gr: Με εξαιρετικό ενδιαφέρον διαβάζουμε για εναλλακτικές μεθόδους επικοινωνίας!

Γνωριμία με τον Διονύση 9 ετών

Εικόνα καλβ
Αρχικά να σας συγχαρώ για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας. Δίνει δύναμη και κουράγιο σε μας τους γονείς ότι και κάποιοι άλλοι γονείς, εκπαιδευτές κ.λπ., έχουν τις ίδιες ανησυχίες και αγωνίες με εμάς. Όπως όλοι σας, η οικογένειά μου δίνει τον αγώνα της καθημερινά για τη ομαλή συνύπαρξη - εκπαίδευση του Διονύση. Ο γιός μου Διονύσης 9 χρ, με ΨΚΚ, [ σημ. NOESI.gr: ενν. ΨυχοΚινητική Καταθυστέρηση ] υποτονία και δυσπραξία - απραξία λόγου, με έντονο εσωτερικό λόγο και χρήση των εναλλακτικών μορφών επικοινωνίας.
Νέο "βιολόγιο" στο NOESI.gr!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.