Κατάθεση εισηγητικού φακέλου σε άλλο ΚΕΠΑ

Εικόνα mariapent

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Κάποιος που έχει περάσει επιτροπή ΚΕΠΑ και έχει έρθει η ώρα να ξαναπεράσει μπορεί να καταθέσει τον εισηγητικό του φάκελο σε άλλο ΚΕΠΑ ή είναι δεσμευμένος με το ΚΕΠΑ που υπέβαλε τα χαρτιά του την πρώτη φορά; Για παράδειγμα, η πρώτη φορά ήταν στα ΚΕΠΑ της Πειραιώς, μπορώ τώρα να κάνω αίτηση στα ΚΕΠΑ της Νίκαιας;;;

Ευχαριστώ

Σχόλια

Ξανά από ΚΕΠΑ

Εικόνα Almak

Θα υποθέσω ότι όταν καταθέσετε τα χαρτιά σας στο ΚΕΠΑ της Νίκαιας θα σας ρωτήσουν αν έχετε στο παρελθόν περάσει ξανά από ΚΕΠΑ. Εκεί θα πρέπει να πέιτε ψέματα πως δεν έχετε ξανά περάσει. Αν πείτε αλήθεια , τότε φαντάζομαι θα σας στείλουν στην Πειραιώς ή θα σας ζητήσουν να προσκομίσετε τον πρώτο φάκελο. Τα λέω αυτά για να σκεφτείται τι είναι πιθανό να γίνει αν θέλετε να αποφύγετε κάτι από το ΚΕΠΑ της Πειραιώς.

Για το αν τυπικά μπορείτε να επιλέξετε ΚΕΠΑ δεν ξέρω και δεν μπορώ να απαντήσω.

like0

ΚΕΠΑ, μπορείτε να απευθυνθείτε σε άλλο Υποκατάστημα

Εικόνα mariapent

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση το ρώτησα τελείως απο γεωγραφική εξυπηρέτηση δεν ήθελα να αποφύγω κάτι συγκεκριμένο απο τα ΚΕΠΑ. Μόνο τα χιλιόμετρα... Και παλι ευχαριστω.

Ενημερωτικα πάντως για οποιονδήποτε λόγο κάποιος αλλάξει το μέρος που θέλει να καταθέσει τα χαρτιά του μπορει και ο φάκελος μεταφέρεται υπηρεσιακά.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.