Mεγάλη λύπη

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Aγαπητοί μου φίλοι, σήμερα δεν γράφω σε όλους σας για τα νέα της Ρηνούλας όπως συνήθως κάνω, αλλά για να σας πω με πολύ μεγάλη μου λύπη ότι την Τετάρτη το πρωί 11 Φεβρουαρίου, έφυγε από κοντά μας ο μπαμπάς του Δημητράκη και άντρας της Μαίρης γνωστή και αγαπητή σε όλους μας Mageandi.

Λυπάμαι πολύ

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Φίλοι μου, μπαίνοντας στο "Νόηση" για να γράψω τα νέα της Ειρήνης μετά το ταξίδι μας στην Ιταλία –πήγε πολύ καλά, αλλά ήδη πολλοί γονείς έχετε μάθει τα νέα της – χάζεψα λίγο τα τελευταία βιολόγια και σχόλια και πραγματικά λυπήθηκα πολύ.

Να τα προσέχουμε

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Τα δικά μας παιδιά. Να τα προσέχουμε και να τους ευχηθούμε να προχωράνε με σταθερά και γερά βήματα προς τη ζωή. Σε όλα τα ειδικά παιδιά, σήμερα 3 Δεκεμβρίου παγκόσμια μέρα παιδιών με ειδικές ανάγκες. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά τους να τους προσφέρουμε εκτός από την αγάπη μας και ότι άλλο μπορούμε μέσα από την καρδιά μας.

Νέες ελπίδες

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Κάθε μέρα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα. Αλλοι γονείς μπαίνουν σε διαδικασία να ακολουθήσουν νέα πράγματα, νέες εφερεύσεις, νέες ιδέες, νέες εφαρμογές σε ιατρικές διαδικασίες.

Τα νεότερα της Ειρήνης

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Φωτογραφία της μικρής Ειρήνης.Νά 'μαστε πάλι εδώ να σας πούμε τα νέα μας. Νέα πολύ καλά, νέα που μας γέμισαν χαρά και ελπίδα ότι η Ρηνούλα βρίσκεται στον πιο καλό δρόμο που μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έφτανε μέσα σε δύο χρόνια.

Ευχαριστώ Ειρήνη

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Η μικρή Ειρήνη για την οποία γράφει η Κατερίνα Ζαρίφη. Κλικ για μεγέθυνσηΘα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που με ρωτούν στα E-mail μου για την Ειρήνη και την πρόοδό της. Χαίρομαι πραγματικά και με τους γονείς που αποφάσισαν να επισκεφθούν τον Ιταλό γιατρό και που ήδη έχουν στα χέρια τους μία διάγνωση και έναν τρόπο θεραπείας, που είναι χαρούμενοι για αυτό και κυρίως αισιόδοξοι, ότι τα παιδιά τους θα τα καταφέρουν.

Βαρέα Μέταλλα: "Therapy Vision"

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Φωτογραφία της μικρής Ειρήνης. Κλικ για μεγέθυνση.Αγαπητοί μου φίλοι, η αισιοδοξία μας για την πρόοδο της Ειρήνης είναι πολύ μεγάλη και για αυτό νομίζω - όπως εξάλλου πάντα κάνω - πως πρέπει να σας ενημερώσω και εσάς. Σημαντικές εξελίξεις έχουμε όσον αφορά την πρόοδό της μετά από ένα πεντάμηνο - περίπου - με την ειδική διατροφή της για τα βαρέα μέταλλα και μία νέα σχετικά μέθοδο την οπτομετρία.

Διαφορετικές απόψεις

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Σχεδόν 40 ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ειρήνη ξεκίνησε την αγωγή της για τα βαρέα μέταλλα και τους μύκητες του εντέρου. Από τις πρώτες ημέρες φάνηκε μία αλλαγή στο παιδί που δεν θα μπορούσα να πω ότι ήταν προς καλύτερο, μάλλον επιδείνωση θα το έλεγα. Μετά δε, τις πρώτες δύο εβδομάδες άρχισαν οι κρίσεις της να αλλάζουν να γίνονται εντονότερες και περισσότερης διάρκειας.

Απάντηση στον Iakze

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Δημιουργώ νέο βιολόγιο και απαντώ στον Iakze γιατί θέλω να διαβαστεί από όλους. Αγαπητέ Iakze, απαντώ προσωπικά αφού αναφερθήκατε στο βιολόγιό μου που αφορά τα βαρέα μέταλλα. Κατ'αρχή να σας πω ότι δεν ανακόπτετε την αισιοδοξία μου ούτε ακυρώνετε τις απόψεις που έχω για το συγκεκριμένο θέμα.

Ειρήνη και βαρέα μέταλλα

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Πέρασε ένας χρόνος που πρωτοέγραψα στο "Νόηση" για το πρόβλημα της Ρηνούλας και θυμάμαι πολύ έντονα ότι το αποφάσισα καθώς ήμουν πολύ απογοητευμένη και θυμωμένη με όλους τους γιατρούς μας εδώ στην Ελλάδα που το μόνο που ήξεραν ή που τους συνέφερε ήταν να βάζουν μία ταμπέλα στο κάθε παιδί με τα ίδια ή παρόμοια συμπτώματα, να δίνουν την ίδια συνταγή και ξαναπεράστε σε ένα τρίμηνο.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.