Κατ´οίκον φυσιοθεραπείες

Εικόνα Kat Ar

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάνει στο παιδάκι του φυσιοθεραπείες κατ' οίκον από που παίρνει το παραπεμτικό κάθε μήνα; επειδή η φυσιοθεραπεύτριά μας δεν έχει φυσιοθεραπευτήριο και κάνει μόνο κατ'οίκον θεραπείες, πράγμα που μας βολεύει απίστευτα, αλλά δυστυχώς ο  παιδονευρολόγος που μας παρακολουθεί  αρνείται να μας δίνει παραπεμπτικό κάθε μήνα για να μπορώ να το καταθέσω στο ταμείο μου και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κάποιος νευρολόγος ενηλίκων ή κάποια άλλη ειδικότητα γιατρού να μας δίνει το παραπεμπτικό για κατ' οίκον. Να θυμίσω ότι έχουμε αριστερή ημιπληγία.

Καταλαβαίνετε και ξέρετε οτι τα έξοδα είναι πολλά και αφού δικαιούμαστε την επιστροφή απο το ταμειο μου (πρωην ΟΠΑΔ) γιατι να μην τα παρουμε καλύψουμε ένα μέρος των εξόδων των θεραπειών!

Σχόλια

Κατ' οικον φ/πιες

Εικόνα Γιάννης_1970

Δεν ξερω αν εχει σημασια για την αποζημιωση απο ΟΠΑΔ (ολα ΕΟΠΥΥ ειναι πλεον)  η υπαρξη κεντρου φ/πιας.

Αρκει νομιζω να κοβει αποδειξη και να τα γραφει οπως σας εχει γραψει ο νευρολογος του νοσοκομειου τον αριθμο και ειδος θεραπειων,

like0

Κατ'οικον φυσιοθεραπειες

Εικόνα Kat Ar

Ευχαριστώ για την απάντηση...δυστυχώς στον ΟΠΑΔ μου ζήτησαν εκτός από την απόδειξη του φυςιοθεραπευτή και το χαρτί του παιδονευρολόγου οπου λεει τον αριθμο των θεραπειων και ένα παραπεμπτικό από τον παιδονευρολόγο που θα πρέπει να το παίρνω κάθε μήνα και θα γράφει πάνω κατ'οίκον φυσιοθεραπείες....

Δηλαδή στο πρώην ΙΚΑ δε ζητάνε αυτό το επιπλέον παραπεμπτικό κάθε μήνα;

like0

Εμείς δεν κάνουμε κατ' οίκον

Εικόνα Γιάννης_1970

Εμεις δεν κανουμε κατ' οικον και δεν εχουμε αυτο το παραπεμπτικο που λετε...

Αν θυμηθω θα ρωτησω στο ΙΚΑ αν το ζητανε αυτοι.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.