Οστεοπόρωση σε παιδάκι

Εικόνα Kostas Maria Danai

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα παιδάκι με οστεοπόρωση. Υπάρχει κάποιος με ανάλογη εμπειρία;

Αιφνίδιο πρόβλημα στην κατάποση

Εικόνα Kostas Maria Danai

Εχω μια κορη 12 ετων με ει. αν. 12 χρονια τρωει και καταπινει κανονικα απο μπιμπερο η με το κουταλι. Αλεσμενα μεν χωρις προβλημα ομως στην καταποση. Ξαφνικα την Μ. Εβδομάδα αρχισε να αρνηται να καταπιεί μοιαζοντας να ποναει. Νοσηλεύτηκε βάλαμε λεβαιν για να μπορει να σιτιστει. Καμιά εξεταση δεν εδειξε τα αιτια του εφνιδιου συμβαντος. Δεν μπορει να καταπιει ουτε το σαλιο της. Εκρεμει μαγνητικη σε λιγες μερες. Εχει ανατραπει τελειως η ζωη του παιδιου και φυσικα η δικη μας. Παρακαλω πολυ γραψτε μου αν γνωριζετε κατι. Οποια βοήθεια θα ειναι πολυτιμη.

Επιληπτικές κρίσεις

Εικόνα Kostas Maria Danai

Νέο "βιολόγιο" στο NOESI.gr ♥ αναζητά συνοδοιπόρους: Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος γονιός που έχει τη διάθεση  και την εμπειρία να επικοινωνήσει  μαζί μου για να μου λύσει απορίες που οι γιατροί που παρακολουθούν την κόρη μου δεν μπόρεσαν. Η μικρή μου είναι 11 ετών και είναι σε αντιεπιληπτική θεραπεία 3 χρόνια. Τους τελευταίους μίνες υπάρχουν αλλαγές που ταλαιπωρούν το παιδί μου τις οποίες ο ένας παιδονευρολόγος που την παρακολουθεί από τη γέννηση της τις βρίσκει άνευ σημασίας και ο άλλος που πήγαμε δεν ασχολήθηκε καθόλου. Όμως εγώ βλέπω ότι το παιδί ταλαιπωρείται και θα ήθελα να ξέρω αν όντως υπάρχουν παιδάκια που παθαίνουν ότι και η κόρη μου  και έχουν ακούσει κάτι άλλο από τους γιατρούς τους. Αυτό που της συμβαίνει νομίζω ότι έχει σχέση με τις κρίσεις. Παρακαλώ αν έχετε παιδάκι που κάνει κρίσεις επικοινωνήστε μαζί μου. Ευχαριστώ. 

Εσώρουχα φορμάκια

Εικόνα Kostas Maria Danai
Έχω ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες, το οποίο δεν περπατάει. Έχει ύψος 110 εκατοστά. Και δεν βρίσκω εσώρουχα φορμάκια στο μέγεθός της. Μήπως ξέρετε αν μπορώ να βρω κάπου, ακόμα και στο εξωτερικό; Έψαξα στο Internet όμως δεν μπόρεσα να βρω.

Είναι σπασμοί;

Εικόνα Kostas Maria Danai
Η κόρη μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Είναι 8 ετών, όμως ψυχοκινητικά και σωματικά μοιάζει 4 ετών. Παρ' όλη τη διερεύνηση παραμένει "αδιάγνωστη". Αναπτύσσεται νοητικά και σωματικά με ρυθμούς χαμηλότερου του φυσιολογικού.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.