Eιδικός οδοντίατρος (?!)

Εικόνα Κρυσταλλία
Καλημέρα σας, Ξαναγράφω για τον αδερφό μου ο οποίος έχει σοβαρό πρόβλημα με τα δόντια του. Ο αδερφούλης μου έχει νοητική υστέρηση και κάνει επιληπτικές κρίσεις για τις οποίες παίρνει αγωγή. Βρίσκεται στο elpiscare στο Λουτράκι, (Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης) και είναι 28χρονών.

Ο αδελφούλης μου...

Εικόνα Κρυσταλλία
Γεια σας! Με λένε Κρύστα και είμαι 33 χρονών με έναν αδερφούλη 5 χρόνια μικρότερο. Ο αδερφός μου έχει βαριά νοητική υστέρηση (πάνω απο 80% αναπηρία) και κάνει κρίσεις επιληψίας απο την εφηβεία, δεν είναι αυτοεξυπηρετούμενος εντελώς (δεν τρώει και δεν κάνει μπάνιο μόνος του, μπορεί να ντυθεί όμως) και με τα χρόνια η κατάσταση του νομίζω ότι χειροτέρεψε.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.