Στις επί της Γης Αγίες!!!

Εικόνα ligeri

Χρόνια Πολλά στις Μάνες όλου του κόσμου.

Χρόνια χαράς και δικαίωσης.

Και στις, επί  της Γης Αγίες -  μητέρες ΑμεΑ - από του ΠΗΓΑΙΜΟΥ το  μετερίζι, ευχόμαστε
 Αγάπη, στήριγμα στον αγώνα τους κι απεριόριστη αντοχή στα  όρια τους....

Ποια ευχή μπορεί;;;

Εικόνα ligeri

Ποια ευχή μπορεί;;; Ποιά  ευχή  μπορεί να σπάσει ακόμη και  την Σιωπή;;;

Ευλογημένη

Εικόνα ligeri

Μια συζήτηση μεταξύ μας. Μεταξύ γονέων παροικούντων στην Ιερουσαλήμ των Παιδιών ΑμεΑ. Παιδιά «Με ειδικές ανάγκες», Παιδιά με ιδιαιτερότητες, με αναπηρίες διαφόρου τύπου και βαθμού. Παιδιά που ανεξαρτήτως της βιολογικής τους ηλικίας, δεν έχουν και δεν θα αποκτήσουν ποτέ, στο βαθμό που απαιτείται, την ικανότητα πλήρους αυτονομίας και διαχείρισης της ζωής τους.

Για τα σημαντικά και τ' ασήμαντα....

Εικόνα ligeri

Βήμα-βήμα  μαζί....στον ΠΗΓΑΙΜΟ

στης καρδιάς μας τον ρυθμό...
για τα σημαντικά και ασήμαντα

της ζωής μας νήματα.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

και του χρόνου πάλι μαζί...

Προς στ' αριστερά....

Εικόνα ligeri

Αν παραχωρήσεις έδαφος στην "διαφορετικότητα " στ’ αριστερά σου,  στο μέρος της καρδιάς, θα εκπλαγείς από την γονιμότητα  της. Θα ανακαλύψεις την  ικανότητα  αναπαραγωγής  που έχει το υπέδαφός σου για  το ωραιότερο, το ωφελιμότερο, το ακριβότερο, το πολυτιμότερο συστατικό  της ύπαρξής σου, την Αγάπη. Η σοδειά σου θα είναι  τόσο πλούσια  για τον εαυτό σου πρωτίστως, αλλά θα περισσεύει για να μοιράζεσαι και με τους άλλους.  

Χρόνια πολλά!

Εικόνα ligeri

Με παντοτεινή θύμιση και απεριόριστη εκτίμηση  στέλνω τις πλέον εγκάρδιες ευχές  μου για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον  Ιδρυτή &t

Έτσι γινόμαστε σεβαστοί ...

Εικόνα ligeri
Δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω βίντεο εδώ... Αλλά θα σας αφήσει κατάπληκτους και όχι μόνο... Δεν τάζω εγώ δάκρυα... μέσα από φλόγα πέρασα και την μεταλαμπαδεύω.
"Έτσι γινόμαστε σεβαστοί" και ξεχάστε ότι έχετε δει ή ακούσει...

Δεν υπάρχουν «'Αλλοι» πια

Εικόνα ligeri
Δεν υπάρχουν «Άλλοι» πια. Η ύπαρξη των "άλλων" είναι πλέον δεδομένη. Δεν είναι ένα κατ' εξαίρεση φαινόμενο που ενίοτε συναντούσαμε και αποφεύγαμε να διασταυρωθούν τα βλέμματα μας όταν συναντούσαμε έναν άνθρωπο με Αναπηρία οποιασδήποτε φύσεως.

Εξαφανιστείτε από το πολιτικό προσκήνιο!

Εικόνα ligeri
Εσείς, στους κυβερνητικούς θώκους, οι περισσότεροι ίσως, δεν έχετε ιδέα τι θα πει αγώνας για την επιβίωση. Δεν έχετε ιδέα τι θα πει να μην έχεις τίποτα. Ούτε Υγεία, ούτε ικανότητα προς εργασία, ούτε οικονομικούς πόρους δια την επαρκή κάλυψη των στοιχειωδών, ανελαστικών προσωπικών σου αναγκών.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.