Ειμαι μπερδεμένη για τον γιο μου 9,5 ετών

Εικόνα Marina Marinou
Ο ένας απο τα τέσσερα παιδιά μου είναι 9 και μισο χρονών σχεδον 10 και τελειώνει σε λίγο την Τετάρτη Δημοτικού. Με προβληματίζουν καποια θεματα στο γιο μου και δεν ξερω τι να κάνω. Απο την πρωτη Δημοτικού είχαμε προβλήματα. Το κυριότερο θέμα είναι οτι ειναι αφηρημενος στο μάθημα. Έχει και φοβίες και επίσης δεν εχει φίλους στο σχολείο αν και αμα βρεθει με παιδια εκτος σχολειου παιζει μια χαρά. Ο δάσκαλός του φετος ηταν πολύ καλος ασχοληθηκε πολυ μαζι του και το παιδί βοηθήθηκε αρκετά. Ομως μου ειπε πως θελει να μιλήσουμε την ερχομενη εβδομάδα κι ανησυχώ.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.