Σχολείο Αυτισμού Θεσ/νίκης: επιτομή ανευθυνότητας, αδιαφορίας, βλακείας

Εικόνα markthem

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το σχολείο ξεκινάει ή το ξεκινάνε από το μηδέν, δηλ. για να είμαι πιο ακριβής από το -400 και βάλε.. Θαρρείς και κάθε Σεπτέμβρη το συγκεκριμένο σχολείο θα ανοίξει για πρώτη φορά και θα δεχτεί μαθητές. Ελλείψεις σε κάθε επίπεδο: δάσκαλοι, αναπληρωτές, βοηθητικό προσωπικό, μεταφορά μαθητών.

Εργασία στην Γερμανία - Τι γίνεται με εργο- & λογοθεραπείες;;

Εικόνα markthem

Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη/βοήθειά σας στο παρακάτω θέμα: προέκυψε μια ευκαιρία εrγασίας μου στην Γερμανία. Ο γιος μου ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, 5 ετών, 2,5 χρόνια κάνουμε ε/θ και λ/θ χωρίς όμως θεαματικά αποτελέσματα. Πηγαίνει σε ειδικό νηπιαγωγείο. Η διάρκεια της παραμονής μου στο εξωτερικό θα είναι περίπου 3 χρόνια. Δεδομένων των συνθηκών στην Ελλάδα, η ευκαιρία αυτή δεν πρέπει να χαθεί (από επαγγελματική και οικονομική άποψη). Τι κάνουμε όμως με το θέμα του γιού μας;

Διουρητικό κατά του αυτισμού...

Εικόνα markthem
Γειά σας και καλή εβδομάδα σε όλους τους συνταξιδιώτες μου.. Εντελώς τυχαία έπεσα πάνω στην είδηση και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Βλέπετε, που και που υπάρχουν ορισμένα ανέλπιστα δωράκια, που ίσως με τη σειρά τους μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Παρέμβαση για ΔΑΔ - Θεσ/νικη

Εικόνα markthem
Γειά σας, είμαι πατέρας ενός 3χρονου αγοριού, με διάγνωση ΔΑΔ. Έχω ξεκινήσει εργοθεραπείες 1 φορά την εβδομάδα (45 λεπτά), ενώ παράλληλα η γυναίκα μου εφαρμόζει εντατική αλληλεπίδραση τουλάχιστον για μία ώρα κάθε μέρα. Παρακαλώ θα ήθελα να επικοινωνήσω με γονείς που έχουν παρόμοια εμπειρία και να μάθω για τον τρόπο παρέμβασης ή φαρμακευτικής αγωγής - αν υπάρχει.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.