Παράλληλη στήριξη σε Δημόσιο Γυμνάσιο

Εικόνα megd

Καλησπέρα θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την παράλληλη σε δημόσιο γυμνάσιο. Αν λοιπόν η γνωμάτευση απο τα ΚΔΑΥ δεν δικαιολογεί παράλληλη θα μπορούσα εγώ ιδιωτικά παρέχω στο παιδί κάτι τέτοιο? 

* ΚΔΑΥ: εννοεί ΚΕΔΔΥ, ο τίτλος έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Θεραπευτική ιππασία: Βοηθάει όντως;

Εικόνα megd
Καλημέρα σε όλους, αύριο έχουμε ραντεβού στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας έχω μεγάλη αγωνία. Αν και το βλέπω δύσκολο, γιατί μάλλον πρέπει να είναι ακριβά. Μήπως κάποιος έχει ασχοληθεί; Βοηθάει όντως;

Ένα υπέροχο παιδί, η Μαριτίνα

Εικόνα megd
Καλησπέρα σε όλους διαβάζω αρκετό καιρό τη σελίδα, λόγω της Μαριτίνας μου και σήμερα αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος αυτης της παρέας. θα ήθελα να πω λίγα λόγια για ένα υπέροχο παίδι τη Μαριτίνα μου. Είναι 11 ετών (μια κούκλα ψιλή, αδύνατη, μελαχρινή) μα πάνω απο όλα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένα παιδι χώρις κακία, πονηρία, χωρίς δεύτερες σκέψεις, έχει μέσα της πολύ αγάπη και τρυφερότητα για όποιον γνωρίζει (δυστυχώς όμως αυτό παραξενεύει τους ανθρώπους) και επίσης ένα πολυ δυνατό παιδι με απίστευτη θέληση.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.