Μέρα γιορτής

Εικόνα Anonymous

Αύριο γιορτάζει η Παναγιά!!! Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια έμαθα ότι είμαι έγκυος και παρακάλεσα την Μεγαλόχαρη να πάνε όλα καλά, δεν ήξερα ακόμη ότι είχα δίδυμα.... Ο κατά ένα λεπτό μεγαλύτερος γιος μου έχει πάρει το όνομα της Μάριος, και αύριο γιορτάζει!!!

Θέλω να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα παιδάκια που γιορτάζουν και να τα έχει η Παναγιά κάτω από τη σκέπη της!!!

Δίνουμε τεράστιο αγώνα για τα αγγελούδια μας και εύχομαι σε όλους να μας έχει ο Θεός καλά να στεκόμαστε πλαι τους!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς που αγωνίζονται για το μέλλον και την ΥΓΕΙΑ των παιδιών τους!!!

Σχόλια

Χρόνια πολλά στο γιο σου

Εικόνα Αλεξάνδρα

Και στα δυο σου παιδια βασικα, τις καλυτερες ευχες μου.. Στο τηλεφωνο που τα ειπαμε θυμαμαι οτι τον ενα τον λενε Γιαννη και τον αλλο Θαναση. Ποιος απο τους δυο εχει δευτερο ονομα? Κι εγω στην εγκυμοσυνη μου φορουσα τη ζωνη της Αγιας Κυριακης αλλα δε μου επετρεψε ο παπας να βαλω σαν δευτερο ονομα το Κυριακος.. Κακως βεβαια..

Η Μεγαλοχαρη να μας εχει ολους γερους και να μας δινει κουραγιο..

like0

Σε ευχαριστώ Αλεξάνδρα!!!

Εικόνα didyma1103

Σε ευχαριστώ Αλεξάνδρα!!! Να χαίρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου!!!! Ο Γιαννάκης έχει δεύτερο όνομα, Γιάννης-Μάριος. 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.