Ο μικρός Άρης

Εικόνα Dimi Gerd

Ο αγαπημενος μου... ο γιος μου ο μεγαλος... 6μιση ετων ειναι ενα παιδακι με διαταραχη στην αναπτυξη... Απο 3μιση που εγω κατι καταλαβα... εως σημερα προσπαθουμε και βελτιωνομαστε με πολυ μεγαλο αγωνα. Με ιδρωτα δικο του και μετα δικο μας. Κανουμε θεραπειες σε ιδιωτικο κεντρο και πλεον αρχιζουμε και μιλαμε... ομως καταλαβαινουμε τα παντα. Τωρα ειμαστε σε φαση αναζητησης παραλληλης στηριξης! Καλη μας τυχη (παρακαλουθω το site, αλλα καθολου χρονος για συμμετοχη). Περισυ παλι ειχα βοηθηθει στην ευρεση παραλληλης που, δυστυχως, θα φυγει για μαστερ εξωτερικο. Ελπιζω στο εξης να μην παρακολουθω μονο αλλα νά 'μαι και πιο ενεργη. Καλο ταξιδι μας συνοδοιποροι μου, με ηρεμη θαλασσα και λιγες φουρτουνες. Και να φτασουμε στην Ιθακη μας λυτρωμενοι

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.