Neuroprotek LP στην Κύπρο

Εικόνα Dora Polydoridou

Το όνομα μου είναι Δώρα και έχω ένα γιο 13 χρονών στο φάσμα του αυτισμού. Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος γονιός από κύπρο έχει βρει το Neuroprotek LP ή και το έχει δοκιμάσει.

Σας ευχαριστώ.

Σχόλια

Σχετικά με το ερώτημά σας

Εικόνα NOESI.gr

Γειά σας από το NOESI.gr :)

Μπορείτε να δείτε περισσότερες αναρτήσεις από γονείς που έχουν δοκιμάσει το Neuroprotek στη σελίδα www.noesi.gr/topics/Neuroprotek. Αν το Neuroprotek LP είναι διαφορετικό σκεύασμα, παρακαλούμε συγχωρέστε μας το λάθος και αν άλλοι γονείς γνωρίζουν καλό θα είναι να γράψουν εδώ.

like0

Τελευταίως δυστυχώς οι περισσότεροι γονείς δεν γράφουν

Εικόνα didyma1103

Τελευταίως δυστυχώς οι περισσότεροι γονείς δεν γράφουν κι αυτό είναι στενάχωρο. Και οι περισσότεροι μπαίνουν για να εξυπηρητεθούν και μόνο κι όχι για όχι για να ανταλλάξουν δυο κουβέντες, να βοηθήσουν εκεί που μπορούν εκφέροντας την γνώμη τους κ.ο.κ.

Λυπηρό, λυπηρό! Μάλλον είμαστε στην εποχή του συμφέροντος. 

Αγαπητή φίλη δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο σκεύασμα στα παιδιά μου αλλά είμαι σίγουρη ότι πολλοί γονείς εδώ το έχουν δώσει στα δικά τους παιδιά.

like0

Neuroprotek

Εικόνα Κατερίνα Λευτάκη

Γεία σου Δώρα,

Ό γιός μου είναι τώρα 11 χρονών κι έχει Asperger, ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια τα Neuroprotek, τα είχαμε πάρει από την Αμερική από την αταιρεία Algonet μπορείς να τη βρεις στο internet. Την τελευταία φορά τα πήραμε από την Orthobiotiki στο Μαρούσι.

Απλά στο μικρό έφερναν πολύ μεγάλη αναστάτωση και νευρικότητα και για αυτό το λόγο τα έχουμε σταματήσει, αν και μας είπε ο κυριος Θεοχαρίδης ο οποίος είναι αυτός που έχει φτιάξει και έρχετε συχνά στην Ελλάδα, ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε  κάποια άλλα δεν το έχουμε κάνει ακόμη. Είναι βιταμίνες, δεν βάπτουν αν θέλετε να δοκιμάσετε.

Αν θες κάτι άλλο στη διαθεσή σου.

like0

Γειά σου Δώρα, έχω βρει το Neuroprotek στη Λευκωσία

Εικόνα MARIA KRASHIA

Γειά σου Δώρα, έχω βρει το Neuroprotek στη Λευκωσία... Αν θες πες μου να σου δώσω το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή τους.

like0

Neuroprotek

Εικόνα Dora Polydoridou

Από τότε έχουμε δει τον Δρ. Θεοχαρίδη  στην Πάφο και παίρνουμε το σκεύασμα από μέσα Μαΐου. Καμιά θετική αντίδραση προς το παρόν. Σας ευχαριστώ πάντων για τις απαντήσεις σας. 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.