Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Mom33

Θα ηθελα να μου προτεινετε Κέντρα Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας που ασχολουνται με πρωιμη παρεμβαση για παιδια που ΔΕΝ ειναι στο φασμα του αυτισμου, στην Θεσσαλονικη. Αναζητω ενα Κέντρο που οι θεραπευτες θα εχουν προθεση να συνεργαστουν μαζι μου ετσι ωστε να δουλευουμε σωστα και στο σπιτι, καθως εκει που πηγαινουμε τωρα υπαρχουν συνεχεις διαφωνιες, ασαφεια των στοχων και ελλειψη εμπιστοσυνης απο μερια μου..συνθηκες που οσες φορες και να τις συζητησαμε δεν βελτιωθηκαν. Δεν θελω να χανω αλλο χρονο... Μικρη καθυστερηση στον εκφραστικο (και μονο) λογο ειναι το προβλημα μας (3 ετων).

Λογοθεραπεία με νοηματική γλώσσα σε παιδιά με φυσιολογική ακοή

Εικόνα Mom33

Ας μου πει όποιος γνωρίζει.. Λογοθεραπεία με χρήση της Νοηματικής Γλώσσας έχετε ξανακούσει αυτή την τακτική; Εφαρμόζεται σε παιδιά που ακούνε κανονικά;

Είμαι μπερδεμένη..

Εικόνα Mom33
Καλησπερα, ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω δυο αγορακια διδυμα 34 μηνων. Οταν ηταν 22 μηνων εγω και ο αντρας μου ειχαμε μια ανησυχια επειδη δεν μιλουσαν καθολου ουτε μας προσφωνουσαν ενω κατα τα αλλα ακουγαν, ανταποκρινονταν ενεργα, εκτελουσαν απλες και συνθετες εντολες και γενικα ηταν δυο κοινωνικα και χαρουμενα παιδια. Η ανησυχια μας αυτη μας οδηγησε σε ενα κεντρο λογου για μια αξιολογηση. Εκει μας προτειναν και καναμε το bailey test το οποιο ηταν ικανοποιητικο ως προς αδρη & λεπτη κινητικοτητα, στον αντιληπτικο λογο και με λιγη καθυστερηση στον εκφραστικο λογο χωρις ομως να χρειαζεται πρωιμη παρεμβαση και μας συνεστησαν επαναληψη στα 2,5 ετη.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.