Ημιπληγία στο κοριτσάκι μου λόγω από ισχαιμικό - εμφρακτό - εγκεφαλικό στη γέννα

Εικόνα Μπεμπούλα

Γειά σας, θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας. Γέννησα ένα πανέμορφο κοριτσάκι στις 19/03/2012, όταν πάνω στη γέννα έπαθε ισχαιμικό-εμφρακτό-εγκεφαλικό στην μέση αριστερή αρτηρία με αποτέλεσμα ημιπλιγία δεξιά. Ευτυχώς επηρεάστηκε μόνο το κινητικό κομμάτι και το γνωστικό της είναι καλό. Ακόμα, βέβαια, δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ειδικά εμένα μου είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψω ότι το παιδάκι μου θα έχει κάποιο κινητικό πρόβλημα, είτε μεγάλο είτε μικρό.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.