Aνησυχία για την ανάπτυξη του μωρού

Εικόνα nina theona
Έχω ένα αγοράκι 13 μηνών που δε λέει καμια λέξη (ούτε μαμά-μπαμπά), ούτε κάνει χειρονομίες. Δε δείχνει, δεν χαιρετάει κλπ... Ακούει πολύ καλά, εκτελεί αρκετές εντολές (π.χ. δώστο μου) Επίσης, συνδέει αντικείμενα ή πρόσωπα με το όνομά τους, αλλά μόνο τα κοιτάει χωρίς να τα δείχνει.Είναι πολύ γελαστός και εκφραστικός γενικότερα. Γνωρίζω ότι είναι ακόμη πολύ μικρός, αλλά με ανησυχεί το ότι δεν έχει εξέλιξη σε τίποτα από τα παραπάνω. Να προσθέσω ακόμη ότι περπατάει μόνο με βοήθεια, ακόμα φοβάται να αφήσει τα χέρια. Έχετε παρόμοια εμπειρία;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.