Ο γυιος μου ο Παναγιώτης, ο ήρωας... (7 ετών)

Εικόνα Efi Kerkyra

Γεια σας. Με λένε Έφη, είμαι απο κέρκυρα και έχω ενα γιο τον παναγιώτη. Πριν απο 7 χρόνια λοιπόν γεννήθηκε ο πάνος μόλις 630 γρμ. Φυσικά γεννησα αθήνα γιατί έπαθα προεκλαμψία. Με 20 πιεση μπηκα στο Ιασω. Ογιατρος μου ειπε οτι ο γυιος ειναι ηρωας γιατι καταφερε να ζησει τοσο μικρος που ηταν. Απο τοτε εχουμε περασει παρα πολλα.

Το προβημα του Πανου ειναι βασικα κινητικο. Εχει κυστες στο κεφαλι του, και οι γιατροι τοτε στο παιδων το ειχαν πει περικοιλιακη λευκομαλακια. Παθαινει και κρισεις που και που και παινουμε φαρμακο. Τον παρακολουθουν τωρα τελευταια στο παιδων πεντελης, γιατι απο οταν γεννηθηκε πηγαιναμε στο αγ, σοφια . Επειδη ομως τις τελευταιες φορες που πηγαμε δεν μας προσεξαν οπως επρεπε, πηγαμε στο Πεντελης. Ειμαι ευχαριστημενη απο τους γιατρους εκει. 

Ο Πανος κανει φυσιοθεραπειες, λογοθεραπειες, εργοθεραπειες, ειδικη αγωγη, παμε 1 φορα την εβδομαδα για θεραπευτικη ιππασια. Αυτα. Και ολα ιδιωτικα. Παει στο ειδικο σχολειο, φετος θα παει στην πρωτη.

Ειναι πολυ εξυπνος, του αρεσει πολυ η μουσικη, ειναι κοινωνικος, κανει και πλακιτσες. Πως λοιπον εγω να αφησω αυτο το παιδι και να μην ψαχνω για καποια θεραπεια η βελτιωση, αφου τον βλεπω οτι προσπαθει πολυ?

Ψάχνω και για θεραπεια με βλαστοκυταρα, και προσφατα ακουσα οτι ο καθ. Σακκας στον "Ευαγγελισμο" κανει θαυματα με σπαστικοτητα, και δυστονια που εχουμε κι εμεις. Το εχω κατα νου να επικοινωνησω μαζι του. Ελπιζω να μη σας κουρασα πολυ. Τα ειπα οσο πιο συντομα γινεται. Περιμενω να επικοινωνησω και με αλλους γονεις.

Ευχαριστω,
Εφη

Σχόλια

Έφη

Εικόνα Λένα Γκαντιά
να δώσεις πολλά φιλιά στον μικρό σου ήρωα, από μας!Πάντα προσπαθούμε και ελπίζουμε για το καλύτερο,τα παιδάκια μας είναι η δύναμη... Λένα
like0

Ο κ. Σακκας με βοηθησε και βρήκε την αιτία

Εικόνα Γιάννης_1970

Ο κ. Σακκας με βοηθησε και βρηκε την αιτια καποιου δικου μου προβληματος που πριν αλλοι γιατροι νευρολογοι το θεωρουσαν κρισεις επιληψιας.

like0

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΝΝΗ.

Εικόνα Efi Kerkyra
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΠΑΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
like1

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΑ ΗΡΩΙΔΑ

Εικόνα Efi Kerkyra
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ Ο ΝΙΚΑΝΩΡΑΣ?ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.Ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ,ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.
like1

αγαπητη εφη απο κερκυρα

Εικόνα Ιωάννα
σε διαβαζω και ειναι σαν να ειναι ο γιοσ μου δικο μου παιδι...η Δαναη μου...περικοιλιακη λευκομαλακια και η μικρη μου ηρωιδα...απο μα....των γιατρων που δεν μπορω να αποδειξω...εμενα η κορη μου γεννηθηκε 1500 γραμμαρια 32 εβδομαδων..ολα καλα οταν γεννηθηκε και μποηκε στην μοναδα χωρις ιδιαιτερα προβληματα σε θερμοκοιτιδα με χεντμποξ διαχυτου οξυγονου...ειχε την ατυχια μαλλον να γεννηθει πρωτοχρονια που ολοι ηταν σπιτια τους και μονο μια νεογνολογος εφημερευε και μαλιστα ειχε στο κεφαλι της να φροντισει μια ολοκληρη μοναδα νεογνων!!!!!!ετσι στραβωσε η δουλεια 4 ολοκληρες ωρες μετα την γεννηση της...και ποτε μα ποτε δεν μας εδωσαν απαντηση για ποιο λογο την διασωληνωσαν για κανενα 10ωρο περιπου...τιποτα απολυτως...η απαντηση τους ηταν απλα για να την βοηθησουμε λιγακι...εμενα δεν μου εφτασε η απαντηση αυτη..αλλα δεν μου εδειναν και αλλη...και μετα ενω το παιδι εστρωσε αμεσως...εμεινε μοναδα ενα μηνα μας την εδωσαν σπιτι 1900 γραμμαρια γιατι ηταν γερο μωρο να μην κολησει τιποτα αλλο μεσα στην μοναδα μας ηρθε και η απαντηση απο τον υπερηχο εγκεφαλου που κανουν για προληπτικους λογους σε ολα τα προωρα ...περικοιλιακη λευκομαλακια...ενα παιδι χωρις αιμοραγια εγκεφαλου και με απγκαρ σκορ 6 το πρωτο λεπτο και 8 το πεμπτο λεπτο...και να τωρα η μικρη μου πριγκηπισα δεινει τον αγωνα της με διαγνωση σπαστικη τετραπληγια!!!σε νιωθω ευχομαι τα καλυτερα για το παλικαρι σου...θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για τον σακκα και την θεραπεια που ακολουθει και θα ηθελα να επικοινωνησουμε μεσω e-mail. ξερω ολο αυτο το αγχος που βιωνουμε φερνει γκρινια και σε μας πολλες φορες...αλλα και εμεις βλεπουμε την προοδο της τον κοπο της και τα οσα καταφερνει και ηρεμουμε παλι...ειναι κακο το ξερω η γκρινια γι αυτο και προσπαθουμε να ζουμε σαν ολες τις οικογενειες με ηρεμια ...πανω απ ολα με ενδιαφερουν τα παιδια μου...η ψυχικη τους δυναμη και ηρεμια..φετος ξεκιναμε σχολειο προνηπια και ειναι πολυ χαρουμενες και οι δυο...ελπιζω να πανε ολα καλα...και εμεις φετος καναμε μια επιληπτικη κριση και περνουμε φαρμακακι..ευχομαι να ειναι μεχρι εκει...να μην συμβει τιποτα αλλο κακο!!!μονο καλα απο δω και στο εξης και για εσας και για εμας. περιμενω νεα σου, με εκτιμηση, Dany d
like2

γιαννη 1970

Εικόνα Ιωάννα
καλησπερα, τι προβλημα αντιμετωπιζε ο αχιλλεας που ο σακκας βρηκε;
like0

εφη

Εικόνα Ιωάννα
ποιος τολμησε να πει το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ , ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ????????? μην αφησεις κανεναν να μιλησει ετσι για τον Παναγιωτη ετσι!!!! Κανενα παιδι δεν ειναι χαμενη υποθεση!!!!ντρεπομαι λυπαμαι κια οργιζομαι αν γιατρος ή οποιοςδηποτε αλλος ειπε αυτη την κουβεντα!!!ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑς ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!! τι να κανουμε να μην το παλεψουμε??τοτε οι καρκινοπαθεις να μη περνουν φαρμακα να μη κανουν θεραπειες να μην να μην να μην...ειναι δυνατον να ???να παμε να κανουμε τοτε ευθανασια ολοι αν μας συμβει κατι , να μην το παλεψουμε!!!!!!αλοιμονο!!!αλοιμονο ...ποιος τολμα να λεει τετοια λογια εξω απο το χωρό???και μαλιστα σε εναν γονιο ???
like1

Δεν ηταν προβλημα του

Εικόνα Γιάννης_1970
Δεν ηταν προβλημα του Αχιλλεα, δικο μου ηταν.
like0

Θα είχε πολλά προβλήματα στη ζωή του

Εικόνα Λένα Γκαντιά
σου είπε ο γιατρός,και δεν το 'βαλες κάτω και καλά έκανες,μπράβο!Να τον βλέπεις να μεγαλώνει,να προσπαθεί,να κάνει τις πονηριές και τις πλακίτσες του,να τον αγκαλιάζεις σφιχτά,να σου δίνει δύναμη,να σ'αγαπάει...αυτά πότε θα μας τα πούνε! Ο δρόμος είναι μακρύς,αλλά είμαστε ''ζωντανοί''. Ευχαριστώ για την απάντηση, Λένα
like0

Για όλους

Εικόνα Λένα Γκαντιά
εδώ μέσα,εκεί έξω,για όλα τα παιδάκια!
like2

Μου ξύπνησες αναμνήσεις

Εικόνα Anonymous
Καλησπερα, Διαβαζοντας το σχόλιό σου μου ηρθαν εικονες απο την δικη μου γεννα. Κυοφορουσα διδυμα και γεννηθηκαν προωρα και μενα 32 εβδομαδων 2100 και 2180 αντιστοιχα πολυ καλο βαρος για διδυμα προωρα.Ο πρωτος μπηκε στην απλη θερμοκοιτιδα και ο δευτερος στην εντατικη χωρις οξυγονο ομως κανενας τους, πηγαινανε πολυ καλα και τα δυο . Αφου βγηκα απο το μαιευτηριο μετα απο 2-3 μερες θα επαιρνα τον πρωτο που ηταν μια χαρα ...εκεινο το πρωι που θα περναμε το εξιτηριο λοιπον με πηραν απο το μαιευτηριο και μου ειπαν οτι ειχαμε καποιο προβλημα το βραδυ το παιδι πνιγηκε και το εχουν διασωληνομενο!!!Πηγα και το βρηκα ....αλλο παιδι..εκει που το ειχαμε αφησει μια χαρα βρηκαμε ενα μωρο διασωληνομενο μες τα σωληνακια και με υγρο στα πνευμονια απο το γαλα..δωστου αντιβιωσεις δωστου ακτινογραφιες ..να μην τα πολυ λεω τον πηρα μετα απο ενα μηνα κοντα. Ο δευτερος τελικα βγηκε πιο νωρις απο το μαιευτηριο.Το τι εγινε ακριβως κανεις δε μου εξηγησε με λεπτομεριες ουτε και βρηκα την μαια που ηταν βαρδια εκεινο το βραδυ στο Θανασακη μου να μου εξηγησει και βεβαια δεν εχουν αναφερει στο βιβλιαριο του τιποτα σχετικο με το συμβαν.Ο Θανασης εχει ΔΑΔ αλλα μας λενε οτι ειναι ηπιας μορφης...Δεν ξερω αν εφταιξε ολο αυτο το σκηνικο..δεν ξερω αν και ποσο εμεινε χωρις οξυγονο το παιδι μου ..παντως κανεις μα κανεις δεν μπορει να μου πει οτι δεν επαιξε καποιο ρολο και αυτο.Τωρα ο Θανασης θα κανει επαναφοιτησει στο νηπιο και ο αδερφος του θα παει πρωτη και δυστυχως θαναι πολυ δυσκολο γιαυτον που θα χωρισει απο τον αδερφο του αλλα τι κανουμε θα το αντιμετωπισουμε και αυτο. Απλα ηθελα να πω και γω τι μου συνεβη λιγο περιληπτικα μιας και μου ηρθαν πολλες αναμνησεις στο μυαλο με το μηνυμα σου.Καλη δυναμη σε ολους και καλο κουραγιο! Εφη
like2

ΠΡΟΣ danny d

Εικόνα Efi Kerkyra
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 28 Κ 5 ΕΒΟΜΑΔΩΝ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.630.ΓΡ.ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΜΝΥΑΚΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ .ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΣΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΛΕΠΤΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ.ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ,Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕ ΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ,ΕΧΕΙ ΓΑΣΤΡΟΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΜΩΡΟ.ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ,ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΠΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΝΕΥΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ.ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΟΠ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ,Η ΤΟ ΛΑΙΜΟΤΟΥ.ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙ ΛΟΓΩ ΩΤΙΤΙΔΑΣ.ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΛΙΣΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΔΑΝΑΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑΡΘΗΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΑΨΕ ΜΟΥ ΤΟ E MAIL ΣΟΥ.
like0

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ

Εικόνα Efi Kerkyra
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΦΗ ΕΚΑΝΕΣ ΓΥΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΕΚΑΤΣΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑ ,ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΚΕΙ 2 ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ,ΓΙΝΑΜΑ ΦΙΛΕΣ,ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΦΙΛΙΑ,ΕΦΗ.
like2

Κάτι έγινε μέσα στη Μονάδα Νεογνών και δε μου το είπαν

Εικόνα Ιωάννα
Η αληθεια ειναι οτι κατι εγινε μεσα στην μοναδα νεογνων που δεν μου το ειπαν.οκ ηταν προωρο..οκ..αλλα οφειλαν να μου πουν οσο σκληρο και αν ηταν τι συνεβη και διασωληνωσαν το παιδι μου!!! ξερω ειναι δυσκολο για εναν γιατρο να πει σε μια μαμα και μαλιστα λεχωνα τι συμβαινει...αλλα οφειλουν να το κανουν..εκτος και αν φοβουνται κατι διοτι δεν εκαναν καλα την δουλεια τους...και απ οτι μου εδωσαν να καταλαβω με τα οσα μου ελεγαν ( μπουρδολογιες) δικαιολογιες...πραγματα που δεν εστεκαν..αντειληφθηκα αργοτερα οτι κατι συνεβη...εκεινη την περιοδο ειχα χασει την γη κατω απο τα ποδοια μου...ημουν κολημενη πανω στην θερμοκοιτηδα της και παρατηρουσα καθε κινηση της και τα δακρυα ποταμι...χωρις φωνη χωρις ανασα...σαν να με βλεπω τωρα εκει...σαν να βλεπω τωρα τα ματια της που ηταν ολανοιχτα σαν 2 μικρες μαυρες ελιτσες...η γιατρος που ηταν το βραδυ εκεινο στην παραλαβη της δεν μου ειπε τιποτα ποτε...αλλα εκεινη την εποχη ημουν σε αλλο κοσμο...δεν μπορουσα τιποτα να σκεφτω τιποτα απολυτως!!!!πηγαινα στην μοναδα συνεχεια...εδεινα δικο μου γαλα να πινουν...και σπιτι οταν ημουν ειχα θηλαστρο και καθε 2μιση με 3 ωρες εβγαζα το γαλα σαν να ειχα μωρο στο σπιτι για να μην μου κοπει οταν τις παρω σπιτι να συνεχιζω να τις ταιζω απο το δικο μου γαλα οχι ξενο...και τα καταφερα ..τις πηρα σπιτι μετα απο 32 μερες στην μοναδα χωρις λοιμωξη , χωρις τιποτα τα παιδακια μου...μου μιλησαν μονο για μια ηπια υπερτονια κατω ακρων...τιποτα αλλο...λιγες φυσιοθεραπειες και θα στρωσει μου ειχαν αναφερει συγκεκριμενα...και να τωρα ...ολα ειναι διαφορετικα απ οτι μου ειπαν...μετα ηρθε ο θυμος οσο μεγαλωνε η μικρη μου...και ακομα δεν μου εχει φυγει ουτε το γιατι ουτε ο θυμος...συζητησα με τον αντρα μου να το ψαξουμε το ζητημα ...αλλα μου ειπε συγκεκριμενα ...πιστευεις οτι θα βρεθει καποιος να σε υποστηριξει..καποιος γιατρος να γνωματευσει κατι αλλο εκτος απο το οτι ηταν προωρο και επομενως υψηλου κινδυνου??αρα ειχε πολλες πιθανοτητες να το παθει?? εμενα δεν με καλυπτει σαν μανα τιποτα απ ολα αυτα!!!ειμαι ακομα εξοργισμενη και δεν ξερω αν ποτε θα μου φυγει ο θυμος!!!Μονο οταν την βλεπω και οταν την καμαρωνω να το παλευει και να καταφερνει τοσο πολλα πραγματα με κοπο μονο τοτε ηρεμω...και λεω οτι εγινε εγινε τωρα εδω να το παλεψουμε...δεν γυριζει τιποτα πισω...ξερετε μια μερα κοιταζα τα χερακια τους...και τις φτερνουλες τους μετα απο ενα μπανακι που τις ειχα κανει και εβλεπα τα μικρα λευκα σημαδακια που αφησαν στο δερματακι τους οι βελονες που τις εβαζαν στην μοναδα μεσα...και μιλαω μονη μου...τις ατιμες...σας κατατριπησαν...και με ρωταει..μαμα πες μου τι ειναι??τι εχω? απο τι? ποιος το εκανε? και τις απανταω ολα οσα συνεβησαν..πως γεννηθηκαν πως ηταν στην θερμοκοιτιδα...ποσο μικρουλες ηταν ..πως μεγαλωναν μερα με την μερα, ποσο δυνατες ηταν... Σκεφτομαι οτι ερχεται η μερα που θα με ρωτησει..ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ?? και δεν ξερω αν θα αντεξω να της απαντησω χωρις να συγκινηθω...και εχω υποσχεθει να μην δακρυσω μπροστα τους για αυτο!!! δεν υπαρχει λογος να δακρυσω...ειναι ενα παιδι οπως ολα τα παιδια του κοσμου...εγω ποναω ακομα γιατι μεσα μου δεν το εχω δεχτει για τα καλα...και επειδη εγω νιωθω ετσι πιστευω οτι και εκεινη ετσι νιωθει...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
like1

Καλησπέρα

Εικόνα Anonymous
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ.ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ Η ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ ΣΕ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Κ.ΣΑΚΚΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΟ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ Κ.ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ,ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΑΤΡΟ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΕΦΗ.
like1

Φάρμακο ΚΕΠΡΑ

Εικόνα efi kerkira
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ,ΦΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ Ο Κ. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΟΝΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΦΗ.
like4

Έφη μου ειναι καλό φάρμακο

Εικόνα Ιωάννα
εφη μου ειναι καλο φαρμακο..μη φοβασαι..γνωστο και ευρεωσ χρησιμοοιημενο..και εμας ο ευαγγελιου μας το εδωσε με σκοπο να αρχιζει να μειωνει το ντεπακιν σιγα σιγα γιατι ειναι σε μεγαλη δοση και απ οτι φενεται μονοθεραπεια στην μικρη μου δεν πιανει...χθες βγηκαμε απο νοσοκομειο και εχουμε απο την πεμπτη που περνουμε κεπρα 2 φορες την μερα στην μικρτερη του δοση...θελω να πιστευω οτι θα ηρεμησει η μικρη μου...ετσι δειχνει τουλαζχιστον 2 μερες σχεδον που στον υπνο της δεν ειδα πεταγματα-κρισεις...ο ντινοπουλος ειναι καλος..δοκιμασμενος εμπιστευσου τον...παντα να το ψαχνεις και να ρωτας ομως γιατι ποτε κανεις δεν ειναι θεος!!!ευχομαι τα καλυτερα για τα αγγελουδια μας...σε φιλω και σε αγκαλιαζω να σαι καλα!
like2

Περαστικά

Εικόνα Anonymous
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΩΑΝΝΑ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΑΗ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΑΠΛΩΣ ΕΧΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΕΠΑΚΙΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΛΑΣΗ ,ΕΓΩ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ 6-8 ΜΗΝΕΣ ,ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΟΥ.ΕΦΗ.
like5

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.