Οι μικροί μου ήρωες!

Εικόνα Anonymous

Τα δίδυμα αγόρια μου έχουν αυτισμό. Με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα αυτισμού, εγώ γενικότερα είμαι κατά τέτοιων βαρύγδουπων σε εισαγωγικά ημερών, αλλά θα το παρακάμψω και θα μοιραστώ μαζί σας μια φράση του ενός απο τους γιους μου, o άλλος δεν έχει ιδιαίτερα επικοιωνιακό λόγο, όταν του έκανα παρατήρηση να μην ανακατεύει το σπίτι μου απάντησε με το περίεργο μυαλουδάκι του...

Μαμά δεν μπορώ να ανακατέψω το σπίτι, είναι πολύ μεγάλο και βαρύ!

Είμαι μια περήφανη μαμά γιατί έχω δυο υπέροχα παιδιά που μπορεί να με δυσκολεύουν, πολλές φορές να με ταλαιπωρούν αλλά για μένα όπως και για κάθε μητέρα είναι τα καμάρια μου, τα γλυκά μου αγοράκια που τόσο αγαπώ, ο Γιαννάκης κι ο Θανασάκης μου!!!!!

Σχόλια

Φοβερη απαντηση!!

Εικόνα Αλεξάνδρα
Φιλη μου Δημητρα, ο μικρος εχει απολυτο δικιο!!! Τι το περασες το παιδι, κανεναν γιγαντα, να σηκωσει το σπιτι και να το κουναει περα δωθε;; Μια φιλη της ειδικης αγωγης μου ελεγε οτι τα παιδια στο φασμα δυσκολευονται να καταλαβουν μεταφορικες φρασεις. Αρα πολυ καλα σου απαντησε ο μικρουλης!! Πολλα φιλια και στα δυο παιδακια σου!!
like0

Χαχαχαχα!!!

Εικόνα didyma1103

Χαχαχαχα!!! Αλεξάνδρα πραγματικά με τη λέξη γίγαντας με μετέφερες στο χώρο του φανταστικού παραμυθιού! Πολλά φιλιά και στα δικά σου παιδάκια!

like0

Καλά σου τα ειπε!

Εικόνα Αλεξάνδρα
Οντως δεν τα πανε καλα με τις μεταφορικες εννοιες. Πρεπει να εσκασες στα γελια
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.