Ώρες - ώρες με πιάνει ένα παράπονο...

Εικόνα Κατερίνα Δαρδαγιαννοπούλου

Είναι 21.14μμ... τα παιδιά κοιμήθηκαν και κάθομαι με τις σκέψεις μου για την μέρα που μας πέρασε... κάτι τέτοιες ώρες είναι που με πιάνει το παράπονο και λέω "γιατί εγώ οφείλω να είμαι δίπλα σε αυτούς που το ζητάνε κι εγώ τις περισσότερες φορές να είμαι μόνη μου?"... Μετά σκέφτομαι "καλύτερα ρε Κατερινιώ να μην έχεις και υποχρέωση"... Προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα κάτι για το όποιο στο τέλος της ημέρας θα είμαι περήφανη ...και μετά σκέφτομαι "γιατί να μη είμαι περήφανη? Έχω 3 άντρες (άντε μαζί με τον σκύλο 4) και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα καταφέρνω μια χαρά"... οπότε well done Kathrin... καληνύχτα φίλοι μου... 

Σχόλια

Δεν εισαι μονη....

Εικόνα Ρήνα

Μην νομιζεις οτι μονο εσυ σκεφτεσαι ετσι καλη μου Κατερινα. Οι περισσοτερες μαμαδες εδω μεσα , καπως ετσι νοιωθουν. Ομως θα ξημερωσει καποια μερα, απαλα και χωρις να το περιμενεις, που ξαφνικα θα νοιωσεις οτι κατι αλλαξε. Θα το καταλαβεις και θα με θυμηθεις. Τωρα σε παρακαλω μονο να θυμασαι οτι και ο Χριστος ηταν ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ πανω στο Σταυρο Του, σηκωνοντας τις αμαρτιες ολων μας......Μετα ηρθε η Ανασταση. Παντα ερχεται, για ολους, αρκει να χαμηλωσουμε το κεφαλι μας για να τη νοιωσουμε, να μην μας προσπερασει στη βουη της καθημερινοτητας και να ευχαριστησουμε ακομα και για τη......Σταυρωση.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.