Οξυγονοθεραπεία

Εικόνα χριστινα-j
Θα ηθελα τη γνώμη σας για την θεραπεία με υπερβαρικό οξυγονο! Αν κανεις εχει κανει, που , και αν εχει δει αποτελέσματα.Εμαθα για Νοσοκομειο που κανει θεραπειες με θεαματικα υποτιθεται αποτελεσματα.

Σχόλια

Θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο

Εικόνα Stathis
Εμείς έχουμε κάνει γύρω στις 140 θεραπείες (πολλοί έχουν κάνει και 300), όχι σε νοσοκομείο όμως σε ιδιωτικό θεραπευτικό κέντρο υπερβαρικής ιατρικής στο Μαρούσι. Αυτό που έχω να σας πω εγώ είναι ότι κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Στο δικό μας πιστεύω ότι βοήθησε γιατί το διάστημα που έκανε τις θεραπείες αλλά και μετά από μήνες παρατηρήσαμε περισσότερο αυθόρμητο λόγο και μεγαλύτερη παρατηρητικότητα από το παιδί, χωρίς να αναφέρω το καλό που κάνει στη λειτουργία του εντέρου. Κάθε παρέμβαση που κάνουμε στο παιδί μας μπορεί να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στη βελτίωσή του. Δοκιμάστε το, αλλά να γνωρίζετε ότι χρειάζονται συνεχόμενες και καθημερινές θεραπείες τουλάχιστον 40 την πρώτη φορά και το κόστος είναι σημαντικό....
like0

Υπερβαρικό οξυγόνο

Εικόνα Γιάννης Καραγιαννίδης

Σημαντική ειδοποίηση!
Το σύστημα διαχείρισης του ιστότοπου (Webmaster) εκτιμά ότι το παρόν σχόλιο έχει χαμηλό βαθμό αξιοπιστίας.

Γιατί δεν εμφανίζεται το αρχικό σχόλιο;
Με βάση την παραπάνω αξιολόγηση, το σχόλιο έχει αφαιρεθεί και ένα αίτημα για περαιτέρω εξηγήσεις έχει αποσταλεί προς τον συντάκτη του.

Μάθετε περισσότερα στο άρθρο "Τι είναι το σύστημα διαχείρισης ιστότοπου (Webmaster)"

— noesi.gr webmaster :/

like0

Έχω ξεκινήσει θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο

Εικόνα Μαριαδελη Δεληγιάννη

Kαλησπέρα, έχω ξεκινήσει θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο εδώ και 2 μήνες. Έχω εμβοές στα αυτιά και επισκέφτηκα το κέντρο μετά από παρακίνηση φίλου. Η θεραπεία είναι εξατομικευμένη και  προσαρμόζεται στον ασθενή και στο πρόβλημα του. Βλέπω θετικά αποτελέσματα και σκοπεύω να συνεχίσω γενικά τις συνεδρίες. Άτομα που έχω γνωρίσει στο κέντρο λένε ότι έχουν ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε άλλα προβλήματα , όπως χρόνια κόπωση, εγκαύματα, Σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβητικό πόδι. Διάβασε να δεις αν μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα που έχεις, καλό είναι να οτι και να κάνεις βέβαια να συνοδεύεται και από μια γνωμάτευση από γιατρό.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.