Το παιδί μου διαγνώστηκε στο φάσμα 14 ετών

Εικόνα Aimilia Panoy

Καλησπέρα το παιδί μου διαγνώστηκε στο φάσμα 14 ετών που είναι τώρα... Ενώ είχαν προηγηθεί και δύο νοσηλειες σε παιδιοψυχιατρικές δεν είχε διαγνωστεί... Μπορεί να συμβεί αυτό?

Σχόλια

Θεωρώ πως μπορεί να συμβεί

Εικόνα Ντίνα

Αν και δεν είμαι ειδικός, βάσει λογικής μπορεί να συμβεί. Σκέψου ότι οι μη διαγνωσμένοι ενήλικες αυτιστικοί είναι πάρα πολλοί. Συνεπώς, θα μπορούσε να συμβεί και στη δική σας περίπτωση. Απλά, πάρε και μία δεύτερη γνώμη για την περίπτωση λάθους.

like0

Μου είπαν ότι είχα συμπεριφορες ανάλογες σε παιδιά στο φάσμα

Εικόνα Ελίνα Μανικα

Αναφερθήκατε σε παιδοψυχιατρικες νοσηλείες, υπήρχε κάποια άλλη διάγνωση? Ξέρετε πιθανόν γιατί και μενα 33 ετών όταν πήγα στον μικρό μου για διάγνωση όταν ζήτησε ιστορικό παιδικής ηλικίας μου είπαν ότι είχα συμπεριφορες που είναι ανάλογες σε παιδιά στο φάσμα! Παρόλα αυτά δεν βλάπτει και μια 2η διάγνωση. 

like0

Και βέβαια μπορεί να συμβεί

Εικόνα didyma1103

Και βέβαια μπορεί να συμβεί. Απλά, μου κάνει εντύπωση που εσεις δεν αντιληφθήκατε κάτι νωρίτερα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το αγόρι σας!! Καλή δυνάμη!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.